Goedkope vluchten naar Hurghada

Voordeligste vluchten naar Hurghada

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 84 voor enkele vluchten en € 152 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

easyJet
Brussels Airlines
Pegasus Airlines
Air Cairo
easyJet
Condor
Brussels Airlines
Air Cairo
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines

Over Hurghada

De plaats Hurghada is een vrij toeristische plaats met gezellige bars. Er zijn ook genoeg rustigere bestemmingen in de buurt te vinden voor de liefhebber. Wat alle bestemming gemeen hebben, is dat je hier geweldig kunt duiken en snorkelen. In bepaalde plaatsen, zoals El Gouna, is ook golfen een populaire bezigheid. Verder ligt de woestijn hier aan je voeten, wat mogelijkheden biedt voor bijzondere uitstapjes. Je kunt bijvoorbeeld een bedoeïenendorp bezoeken, een rit maken op de rug van een kameel of door het zand crossen met een terreinwagen. Bovendien worden vanuit de bestemmingen ook boeiende excursies verzorgd naar de belangrijkste trekpleisters van het land. Laat je bijvoorbeeld een dag rondleiden in Caïro, bezoek de piramides en maak een boottocht over de Nijl. Of neem een kijkje in het historische Luxor, het vroegere Thebe, en bekijk de tempels uit de tijd van het Oude Egypte. Hoe je je vakantie hier ook invult, je kunt hier heerlijk genieten van de zon. In de winter zullen de temperaturen hier niet snel onder de 20 graden zakken. In de wintertijd is het in deze regio overigens 1 uur later, in de zomertijd is er geen tijdsverschil. Je betaalt in dit land met de Egyptische pond.

Vliegen naar Hurghada

Deze luchthaven van Hurghada (HRG) is de aankomstplek voor vele toeristische badplaatsen aan de Rode Zee, zoals Hurghada zelf, El Gouna en Makadi Bay. Je kunt vanaf Brussel rechtstreeks naar deze bestemming vliegen en daarnaast biedt ook de luchthaven van Eindhoven in Nederland vluchten naar Hurghada aan. In beide gevallen is de vliegtijd ongeveer 5 uur.

Voorzieningen op de luchthaven van Hurghada

Na de luchthaven van Caïro, is de luchthaven van Hurghada de belangrijkste luchthaven van Egypte. Er zijn dan ook genoeg voorzieningen te vinden. Er zijn winkels met souvenirs en andere artikelen op de luchthaven waar je lastminute nog wat inkopen kunt doen en er is een duty-freewinkel ter plaatse. Je kunt zowel Europese als Egyptische maaltijden bestellen bij verschillende eetgelegenheden en vanzelfsprekend zijn er ook voldoende plekken waar je een kop koffie of een snack kunt halen. Verder zijn er een aantal geldautomaten te vinden er is er een geldwisselkantoor op de luchthaven gevestigd. Daarnaast vind je hier een postkantoor, waar je ook gebruik kunt maken van het internet. Er worden geen zakelijke voorzieningen geboden op deze luchthaven. Wel is er een VIP-lounge, die van tevoren dient te worden geserveerd. Er zijn geen hotels gevestigd op de luchthaven, maar in de plaats Hurghada zijn volop accommodaties te vinden.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Hurghada

Het vliegveld van Hurghada ligt ongeveer 5 km ten zuidwesten van het stadscentrum van Hurghada. Er rijdt geen openbaar vervoer vanaf de luchthaven. Wel staan hier taxi's en busjes die je naar je bestemming kunnen brengen. De busjes rijden echter niet op vaste tijden en het kan dus even duren voordat je op je bestemming bent. Wat betreft de taxi's is het belangrijk om van tevoren een prijs vast te stellen. Verder is er ook nog een autoverhuurbedrijf op de luchthaven aanwezig. Het is echter waarschijnlijk het verstandigst om vooraf een transfer te regelen, zodat je snel naar je accommodatie kunt reizen. Dit kan via Expedia of het geboekte hotel. Naar Hurghada is het ongeveer 20 minuten rijden, naar El Gouna en Makadi Bay ongeveer 30 minuten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Hurghada, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Hurghada op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Hurghada

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 84 voor enkele vluchten en € 152 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines