Goedkope vluchten naar Bilbao

Voordeligste vluchten naar Bilbao

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 24 voor enkele vluchten en € 98 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Volotea
Transavia
Brussels Airlines
Iberia
Air Europa
Transavia
Brussels Airlines
Volotea
TAP Portugal
Aer Lingus

Over Bilbao

Bilbao ligt in het Spaanse deel van Baskenland, waarvan het de grootste stad is. Hier kun je dus kennismaken met de Baskische cultuur, en niet te vergeten de zeer hoog aangeschreven Baskische keuken. Smul van het groentegerecht piperade of smakelijke pinxtos, heerlijke kleine hapjes. Een stedentrip naar Bilbao biedt daarnaast fantastische culturele bezienswaardigheden, met niet in de laatste plaats het Museo Guggenheim Bilbao, een enorm museum dat van buiten al net zo indrukwekkend is als van binnen. Tel daarbij op eeuwenoude architectuur en sfeervolle pleinen en je hebt de ingrediënten voor een onvergetelijke stedentrip! Je vlucht boek je eenvoudig en voordelig online bij Expedia.

Vliegen naar Bilbao

De cultuur van Bilbao is binnen handbereik, want dagelijks vertrekken er een of meer rechtstreekse vluchten vanaf Brussels Airport (BRU) te Zaventem, die je binnen 2 uur naar Baskische bodem brengen. Je landt op de Bilboko Aireportua (BIO), Aeropuerto de Bilbao geheten in het Spaans, die 9 kilometer ten noorden van de stad ligt. Als het om wat voor reden dan ook beter uitkomt om vanuit Nederland te vertrekken, kun je bijvoorbeeld eerst naar Rotterdam The Hague Airport (RTM) reizen, waarvandaan je Bilbao ook met een rechtstreekse vlucht kunt bereiken. Reken op meerdere rechtstreekse vluchten per week. Ook Amsterdam kun je kiezen als vertrekpunt. Vanaf Luchthaven Schiphol (AMS) vertrekken namelijk tot wel vier vliegtuigen per dag naar Bilbao, dus dat geeft je net even wat meer keus dan vanaf Brussels Airport, en wellicht vlieg je het liefst met een bepaalde maatschappij die wel via Amsterdam vliegt maar niet via Brussel. Voor de meeste mensen zal Brussel echter het voor de hand liggende vertrekpunt zijn. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Bilbao, worden trouwens ook tal van opties met één of meer tussenstops getoond, maar gezien het grote aantal mogelijkheden om een rechtstreekse vlucht te boeken, kun je je selectie daartoe beperken. In Spanje geldt zowel in de zomer als in de winter dezelfde tijd als in België, dus dat scheelt weer rekenwerk en een jetlag. Vergelijk op onze site eenvoudig de prijzen van de verschillende vluchten. Als je flexibel bent met je reisdatums of vertrekpunt, kun je zo geld besparen, dat je in Spanje goed kunt besteden aan een overheerlijke maaltijd.

Na de landing

Eenmaal gearriveerd op de Aeropuerto de Bilbao kun je met de bus naar de stad reizen. Deze vertrekken frequent van 's ochtends vroeg tot ver in de avond. Bilbao heeft ook een metronetwerk, zodat je na de busrit met de metro naar je eindbestemming kunt gaan als het nodig is. Je kunt daarnaast gebruikmaken van een taxi of een huurauto. Als je een auto huurt, kun je ook eenvoudig de omgeving verkennen en enkele kustplaatsen bezoeken. Kijk voor een huurauto op onze site. Op de luchthaven zelf kun je alvast wat lekkers eten bij een van de cafés of restaurants en in de vele winkels op zoek gaan naar cosmetica, accessoires en nog veel meer. Je hoeft je dus niet te vervelen als je moet wachten op de vlucht terug naar huis.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bilbao, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bilbao op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Bilbao

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 24 voor enkele vluchten en € 98 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines