Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Bergen

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Bergen is een stad in Noorwegen in de provincie Hordaland, aan zee. De tweede stad van Noorwegen wordt ook wel 'de stad tussen de zeven bergen' genoemd. De felgekleurde huizen van Bergen vormen het gezicht van de stad. De fjorden, bergen en gletsjers rond de stad zijn geweldig voor reizigers die Bergen bezoeken.

Vind een vlucht naar Bergen

Bergen Airport, Flesland (BGO) is de internationale luchthaven van Bergen. Naar Bergen zijn geen directe vluchten vanuit België. Vanaf Brussels Airport (BRU) reis je via een tussenstop in Copenhagen Airport, Kastrup (CPH), Amsterdam Airport Schiphol (AMS) of Oslo Airport (OSL) vlot naar je bestemming. Deze vluchten duren ongeveer 4 uur en worden meerdere malen per week aangeboden. Om de meest geschikte vlucht te vinden, vul je de bestemming van vertrek en aankomst in.

Overnachten in Bergen is heerlijk ontspannen in een van de vele hotels in de stad. Een hotel in Bergen is bijna altijd op loopafstand van belangrijke attracties. Comfort en prijs gaan hand in hand. Je kunt gemakkelijk een hotel naar wens vinden door te zoeken op hotelthema, sterrenclassificatie of op de verschillende buurten van Bergen.

De prachtige natuur in de omgeving Bergen is gemakkelijk te ontdekken met een auto. Trek er bijvoorbeeld op uit om de fjorden en gletsjers te verkennen. Een auto huren in Bergen is gemakkelijk. Huurprijzen van auto’s zijn altijd inclusief, zodat je niet verrast wordt. Daarnaast kun je je voertuig ophalen en inleveren op verschillende locaties.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Bergen

De bergen en het klimaat maken een skivakantie hier erg aantrekkelijk. De natuur in Noorwegen is geweldig voor wandelingen en fietstochten. Een kabelbaan brengt je naar de top van de berg Fløyen, vanwaar je een magnifiek uitzicht hebt.

Bergen is ook geschikt voor een stedentrip. Musea, galerieën en culturele evenementen zijn overal te vinden in deze compacte stad. Bewonder bijvoorbeeld de Bryggen, de historische Hanze-handelshuizen. Ook het Edvard Grieg Museum Troldhaugen over de gelijknamige componist is een bezoek waard.

Informatie over vluchten naar Bergen

Luchthaven van aankomst Bergen
IATA-code van luchthaven van aankomst BGO

Populaire vluchten naar Bergen

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.