Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Geen toeslagen bij Expedia op bijna elke boeking die je wijzigt of annuleert.

Zoek door meer dan 590.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.


Vakantiepakketten Denemarken

In dit moderne, eeuwenoude Scandinavische land tref je naast mode en haute cuisine, erfgoed van de Vikingen en de oudste monarchie van Europa.

De sprookjesschrijver Hans Christian Andersen werd geboren in Denemarken. In het land heerst een mythische sfeer tussen het Vikingerfgoed, de grootse kastelen van de oudste monarchie van Europa en het afwisselende landschap met donkere bossen en mysterieuze eilanden. Hiernaast heerst in het rijk geschakeerde Denemarken een wereldlijke, moderne cultuur gericht op haute cuisine, innovatieve vormgeving en haute couture.

Denemarken is te verdelen in drie regio's: Jutland, het vasteland dat grenst aan Duitsland, Funen, het centrale eiland, en Seeland, het oostelijke eiland met de hoofdstad Kopenhagen.

Ga een paar dagen naar Kopenhagen om te genieten van voortreffelijk eten en hoogwaardige mode. Begeef je naar de grote, verkeersvrije boulevard Strøget om het centrum voor exclusieve mode en winkels af te struinen. Reserveer een tafel in een van de uitstekende restaurants van Kopenhagen. Noma, dat vaak het beste restaurant ter wereld wordt genoemd, is het proberen waard.

Kopenhagen is de thuisbasis van het Deense koningshuis. De huidige Deense koninklijke familie heeft banden met Vikingkoningen uit de 10e eeuw en wordt daarom beschouwd als de oudste koninklijke familie van Europa. Neem een kijkje bij de verschillende kastelen en paleizen die stammen uit de beginperiode van de monarchie. De Deense koningin verblijft tegenwoordig in de winter op Amalienborg, een 18e-eeuws paleis in Kopenhagen, waar je op het enorme plein dagelijks de wisseling van de wacht kunt aanschouwen. In de lente en de herfst verblijft de koningin op Fredensborg in het noorden van Seeland en op Kronborg Slot, de militaire kazerne die de setting vormde van het toneelstuk Hamlet van Shakespeare.

Trek verder vanuit Seeland om het adembenemende, natuurlijke landschap van Denemarken te bewonderen. Bekijk de enorme kalkrotsen Møns Klint, op een eiland ten zuiden van Seeland. Bezoek de stranden en duinen van Jutland die zich uitstrekken over de gehele westkust langs de Noordzee. Het strand Søndervig is erg populair in deze regio en ook de Waddenzee is mooi gebied dat bij eb een enorm strand blootlegt en wordt bevolkt door miljoenen vogels. Maak een ritje naar het meest noordelijke punt van het land in Skagen.

Neem het vliegtuig naar de internationale luchthaven buiten Kopenhagen. Eenmaal in Denemarken kun je gebruikmaken van het uitgebreide netwerk van treinen, bussen en veerboten om verder te reizen. Geniet in de zomer van de stranden en ga in de winter om de met sneeuw bedekte, vorstelijke kastelen te zien.


Beste hotelaanbiedingen

Alle 1.250 hotels in Denemarken weergeven
First Hotel Mayfair € 107
First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair

Helgolandsgade 3, Copenhagen
   
  4,0
  / 5, op basis van 2.018 beoordelingen
  4.0 van 5.0

  Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, binnen 10 minuten lopen van Oksnehallen, Tivolituinen en Stadhuisplein. Ook Strøget en Ny Carlsberg Glyptotek liggen binnen 15 minuten lopen.

  Clarion Hotel Copenhagen Airport € 195
  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Ellehammersvej 20, Kastrup
    
   4,5
   / 5, op basis van 6.112 beoordelingen
   4.0 van 5.0

   Dit gezinsvriendelijke hotel in Kastrup ligt vlak bij de luchthaven, binnen 5 km afstand van Aquarium Den Blå Planet en Amager Strandpark. Ook City Safari en Strøget liggen binnen 10 km afstand.

   Urban House Copenhagen by MEININGER € 83
   Urban House Copenhagen by MEININGER

   Urban House Copenhagen by MEININGER

   Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
     
    4,1
    / 5, op basis van 2.565 beoordelingen
    2.0 van 5.0

    Dit hostel in Kopenhagen ligt binnen 10 minuten lopen van Oksnehallen, Tivolituinen en Stadhuisplein. Ook Strøget en Ny Carlsberg Glyptotek liggen binnen 15 minuten lopen.

    Copenhagen Strand Hotel € 177
    Copenhagen Strand Hotel

    Copenhagen Strand Hotel

    Havnegade 37, Copenhagen
      
     4,0
     / 5, op basis van 1.780 beoordelingen
     4.0 van 5.0

     Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, binnen 15 minuten lopen van Nyhavn, Paleis Amalienborg en Thorvaldsens Museum. Ook Vor Frelsers-kerk en Frederikskerk liggen binnen 15 minuten lopen.

     CABINN City € 91
     CABINN City

     CABINN City

     Mitchellsgade 14, Copenhagen
       
      3,7
      / 5, op basis van 4.270 beoordelingen
      2.0 van 5.0

      Dit hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, binnen 10 minuten lopen van Ny Carlsberg Glyptotek, Nationaal Museum van Denemarken en Christiansborg-paleis. Ook Tivolituinen en Strøget liggen binnen 15 minuten lopen.

      First Hotel Twentyseven € 140
      First Hotel Twentyseven

      First Hotel Twentyseven

      Løngangsstræde 27, Copenhagen
        
       3,7
       / 5, op basis van 1.675 beoordelingen
       4.0 van 5.0

       Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, binnen 5 minuten lopen van Nationaal Museum van Denemarken, Strøget en Christiansborg-paleis. Ook Tivolituinen en Stadhuisplein liggen binnen 10 minuten lopen.

       Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade € 81
       Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

       Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

       Carsten Niebuhrs Gade 11, Copenhagen
         
        3,9
        / 5, op basis van 6.295 beoordelingen
        2.0 van 5.0

        Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, binnen 15 minuten lopen van Ny Carlsberg Glyptotek en Nationaal Museum van Denemarken. Ook Tivolituinen en Strøget liggen binnen 2 km afstand.

        Copenhagen Admiral Hotel € 228
        Copenhagen Admiral Hotel

        Copenhagen Admiral Hotel

        Toldbodgade 24-28, Copenhagen
          
         4,3
         / 5, op basis van 4.173 beoordelingen
         4.0 van 5.0

         Dit gezinsvriendelijke hotel in Kopenhagen ligt aan de promenade, binnen 5 minuten lopen van Skuespilhuset-theater, Nyhavn en Paleis Amalienborg. Ook Strøget en Frederikskerk liggen binnen 2 km afstand.

         De beste Vlucht + Hotel-deals

         Topdeals op vluchten

         Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.