Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Vakantiepakketten Denemarken

In dit moderne, eeuwenoude Scandinavische land tref je naast mode en haute cuisine, erfgoed van de Vikingen en de oudste monarchie van Europa.

De sprookjesschrijver Hans Christian Andersen werd geboren in Denemarken. In het land heerst een mythische sfeer tussen het Vikingerfgoed, de grootse kastelen van de oudste monarchie van Europa en het afwisselende landschap met donkere bossen en mysterieuze eilanden. Hiernaast heerst in het rijk geschakeerde Denemarken een wereldlijke, moderne cultuur gericht op haute cuisine, innovatieve vormgeving en haute couture.

Denemarken is te verdelen in drie regio's: Jutland, het vasteland dat grenst aan Duitsland, Funen, het centrale eiland, en Seeland, het oostelijke eiland met de hoofdstad Kopenhagen.

Ga een paar dagen naar Kopenhagen om te genieten van voortreffelijk eten en hoogwaardige mode. Begeef je naar de grote, verkeersvrije boulevard Strøget om het centrum voor exclusieve mode en winkels af te struinen. Reserveer een tafel in een van de uitstekende restaurants van Kopenhagen. Noma, dat vaak het beste restaurant ter wereld wordt genoemd, is het proberen waard.

Kopenhagen is de thuisbasis van het Deense koningshuis. De huidige Deense koninklijke familie heeft banden met Vikingkoningen uit de 10e eeuw en wordt daarom beschouwd als de oudste koninklijke familie van Europa. Neem een kijkje bij de verschillende kastelen en paleizen die stammen uit de beginperiode van de monarchie. De Deense koningin verblijft tegenwoordig in de winter op Amalienborg, een 18e-eeuws paleis in Kopenhagen, waar je op het enorme plein dagelijks de wisseling van de wacht kunt aanschouwen. In de lente en de herfst verblijft de koningin op Fredensborg in het noorden van Seeland en op Kronborg Slot, de militaire kazerne die de setting vormde van het toneelstuk Hamlet van Shakespeare.

Trek verder vanuit Seeland om het adembenemende, natuurlijke landschap van Denemarken te bewonderen. Bekijk de enorme kalkrotsen Møns Klint, op een eiland ten zuiden van Seeland. Bezoek de stranden en duinen van Jutland die zich uitstrekken over de gehele westkust langs de Noordzee. Het strand Søndervig is erg populair in deze regio en ook de Waddenzee is mooi gebied dat bij eb een enorm strand blootlegt en wordt bevolkt door miljoenen vogels. Maak een ritje naar het meest noordelijke punt van het land in Skagen.

Neem het vliegtuig naar de internationale luchthaven buiten Kopenhagen. Eenmaal in Denemarken kun je gebruikmaken van het uitgebreide netwerk van treinen, bussen en veerboten om verder te reizen. Geniet in de zomer van de stranden en ga in de winter om de met sneeuw bedekte, vorstelijke kastelen te zien.


Gids voor Denemarken


Beste hotelaanbiedingen

Alle 7.157 accommodaties in Denemarken weergeven
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen € 88
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

Center Boulevard 5, Copenhagen
   
  4,3
  / 5, op basis van 6.063 beoordelingen
  4.0 van 5.0

  Dit wellness hotel ligt in Amager, op 0,1 km van Seeland en binnen 5 km afstand van Vor Frelsers-kerk en Ny Carlsberg Glyptotek. Ook Bella Center en Fields Shopping Centre liggen binnen 2 km afstand. Station Bella Center ligt op 6 minuten lopen en naar Station Sundby is het 15 minuten lopen.

  Urban House Copenhagen by MEININGER € 58
  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
    
   4,1
   / 5, op basis van 2.901 beoordelingen
   2.0 van 5.0

   Dit hostel ligt in Centrum van Kopenhagen, binnen 10 minuten lopen van Seeland, Tivolituinen en Stadhuisplein. Ook Strøget en Ny Carlsberg Glyptotek liggen binnen 15 minuten lopen. Centraal Station Kopenhagen ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Vesterport is het 5 minuten lopen.

   Clarion Hotel Copenhagen Airport € 118
   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Ellehammersvej 20, Kastrup
     
    4,5
    / 5, op basis van 6.848 beoordelingen
    4.0 van 5.0

    Dit wellness hotel ligt vlak bij de luchthaven, op 0,1 km van Seeland en binnen 5 km afstand van Amager Strandpark en Fields Shopping Centre. Ook Vor Frelsers-kerk en Royal Arena liggen binnen 10 km afstand. Station Lufthavnen ligt op maar 2 minuten lopen en naar Station Københavns Lufthavn, Kastrup is het 3 minuten lopen.

    Tivoli Hotel € 102
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
      
     4,1
     / 5, op basis van 5.704 beoordelingen
     4.0 van 5.0

     Dit gezinsvriendelijke hotel in Kopenhagen ligt vlak bij de promenade, binnen 15 minuten lopen van Seeland en Ny Carlsberg Glyptotek. Ook Tivolituinen en Strøget liggen binnen 2 km afstand. Station Dybbølsbro ligt op 8 minuten lopen en naar Station Vesterport is het 19 minuten lopen.

     The Square € 104
     The Square

     The Square

     Rådhuspladsen 14, Copenhagen
       
      4,0
      / 5, op basis van 4.763 beoordelingen
      4.0 van 5.0

      Dit milieuvriendelijke hotel ligt in Centrum van Kopenhagen, vlak bij Seeland, Tivolituinen en Stadhuisplein. Ook Strøget en Nationaal Museum van Denemarken liggen binnen 10 minuten lopen. Station Vesterport ligt op maar 4 minuten lopen en naar Centraal Station Kopenhagen is het 7 minuten lopen.

      Imperial Hotel € 103
      Imperial Hotel

      Imperial Hotel

      Vester Farimagsgade 9, Copenhagen
        
       3,9
       / 5, op basis van 3.898 beoordelingen
       4.0 van 5.0

       Dit milieuvriendelijke hotel ligt in Centrum van Kopenhagen, binnen 5 minuten lopen van Seeland en Tivolituinen. Ook Strøget en Stadhuisplein liggen binnen 15 minuten lopen. Station Vesterport ligt op maar 2 minuten lopen en naar Centraal Station Kopenhagen is het 6 minuten lopen.

       CABINN Metro € 64
       CABINN Metro

       CABINN Metro

       Arne Jacobsens Allé 2, Copenhagen
         
        3,4
        / 5, op basis van 5.244 beoordelingen
        2.0 van 5.0

        Dit hotel ligt in Amager, binnen 10 minuten lopen van Seeland en Fields Shopping Centre. Ook Bella Center en Royal Arena liggen binnen 2 km afstand. Station Ørestad ligt op 9 minuten lopen en naar Station Ørestads is het 10 minuten lopen.

        Comfort Hotel Vesterbro € 86
        Comfort Hotel Vesterbro

        Comfort Hotel Vesterbro

        Vesterbrogade 23-29, Copenhagen
          
         4,1
         / 5, op basis van 1.141 beoordelingen
         3.0 van 5.0

         Dit hotel ligt in Centrum van Kopenhagen, binnen 10 minuten lopen van Seeland, Tivolituinen en Stadhuisplein. Ook Strøget en Ny Carlsberg Glyptotek liggen binnen 15 minuten lopen. Station Vesterport ligt op 5 minuten lopen en naar Centraal Station Kopenhagen is het 5 minuten lopen.

         De beste Vlucht + Hotel-deals