Voordeligste vluchten naar Kopenhagen

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" CRL Brussel naar CPH Kopenhagen 65,58 € "

" BRU Brussel naar CPH Kopenhagen 124,03 € "

" EIN Eindhoven naar CPH Kopenhagen 129,97 € "

" AMS Amsterdam naar CPH Kopenhagen 147,97 € "

" BCN Barcelona naar CPH Kopenhagen 202,13 € "

" DUS Düsseldorf naar CPH Kopenhagen 202,31 € "

" ZYR Brussels naar CPH Kopenhagen 219,42 € "

" ZWE Antwerpen naar CPH Kopenhagen 280,42 € "

" TFS Tenerife naar CPH Kopenhagen 705,06 € "

" OSL Oslo naar CPH Kopenhagen 4.128,52 € "


Verbergen

Over Kopenhagen

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kopenhagen? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Denemarken. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Kopenhagen bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Kopenhagen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Kopenhagen op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Kopenhagen

Ga je op vakantie naar Kopenhagen? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Kastrup (CPH)