Voordeligste vluchten naar Kopenhagen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 39 voor enkele vluchten en € 74 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Over Kopenhagen

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken. De stad heeft tegen de 550.000 inwoners en is dus voor een hoofdstad heel knus te noemen. Het beeld van de kleine zeemeermin aan het water bij de Langelinie is waarschijnlijk het meest bezochte punt van deze stad. Daarnaast ontbreekt een bezoek aan het pretpark Tivoli meestal niet op het programma. Ook Nyhavn is een echte trekpleister. Deze haven heeft een schilderachtige uitstalling met mooie gekleurde panden en je kunt er geweldig uitgaan. Je kunt deze stad overigens heel goed op de fiets verkennen. Er liggen goede fietspaden en er zijn op veel plekken fietsen te huur. Maak tijdens je fietstocht ook zeker even een stop bij Amalienborg. Om 12.00 uur vindt hier dagelijks de wisseling van de wacht plaats. Kopenhagen staat overigens bekend als een hippe stad waar je heel goed kunt winkelen. De winkelstraat Strøget is een van de langste autovrije straten ter wereld. Je betaalt hier met de Deense kroon.

Vliegen naar Kopenhagen

Københavns Lufthavne Kastrup (CHP) is de grootste luchthaven van heel Scandinavië. Je kunt vanuit België alleen via Brussel naar deze bestemming vliegen. De luchthaven van Eindhoven in Nederland biedt ook vluchten naar Kopenhagen aan. De vlucht duurt ongeveer 1,5 uur en er vliegen ook budgetmaatschappijen naar de Deense hoofdstad.

Voorzieningen op de luchthaven van Kopenhagen

De luchthaven van Kopenhagen is vrij groot en je kunt hier dan ook rekening op een reeks comfortabele voorzieningen. Je kunt je hier vermaken met legio winkels, waaronder enkele internationale ketens. Ook als je een hapje wilt eten of iets wilt drinken, hoef je over het algemeen niet ver te lopen voor een restaurant, koffiezaak of fastfoodketen. Verder kun je op het hele vliegveld gebruikmaken van gratis wifi. Er is in terminal 2 na de paspoortcontrole een ruime speelplek ingericht voor kinderen tussen de 0 en 10 jaar en er zijn verspreid over de luchthaven verschillende lounges en werkplekken te vinden waar economy class-reizigers tegen betaling kunnen verblijven. Geldwisselkantoren en geldautomaten zijn natuurlijk ook aanwezig op deze ruime luchthaven. Nabij de luchthaven zijn hotels te vinden.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Kopenhagen

De Luchthaven van Kopenhagen ligt ongeveer 8 km ten zuidoosten van het centrum van Kopenhagen. Er rijden vanaf de luchthaven drie lijnbussen naar Kopenhagen: lijn 5A, 35 en 36. Er rijden ook bussen naar Århus en Malmö (Zweden). Verder is het ook mogelijk om de trein te nemen vanaf de luchthaven. Er vertrekt elke 10 minuten een trein naar Kopenhagen en daarnaast rijden er treinen richting Elsinore en Bornholm. Je kunt ook verder reizen naar Zweden met de trein richting Malmö, Ystad en Göteborg. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om bij terminal 3 de metrolijn M2 richting het centrum van Kopenhagen te nemen. De metro rijdt zeer regelmatig en brengt je in 15 minuten naar station Nørreport. Natuurlijk staan er ook taxi’s klaar bij de terminals 1 en 3 en het is mogelijk een auto te huren bij een van de autoverhuurbedrijven ter plaatse. Er rijdt overigens een gratis shuttlebus over de luchthaven.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Kopenhagen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Kopenhagen op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Kopenhagen

Luchthaven van aankomst Kopenhagen
IATA-code van luchthaven van aankomst CPH

Populaire vluchten naar Kopenhagen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 39 voor enkele vluchten en € 74 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.