Cottages

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Cottages op Expedia

Zie je jezelf al na een lange wandeling met een kop chocolademelk je voeten warmen bij een knus haardvuurtje? Of vanaf je houten veranda ontspannen uitkijken op de het schitterende berglandschap van de Appalachen? Trek je terug in het dennenbos in een schattig hutje aan de oevers van een sprankelend Alpenmeer. Of zie elke ochtend de golven aanspoelen langs rotsformaties aan de Britse kust. Met een verblijf in een cottage komt dit allemaal binnen handbereik. Deze accommodaties zijn ideaal voor avontuurlijke reizigers die even helemaal in de omgeving willen opgaan en dit jaar eens een ander soort vakantie willen beleven.

Cottages vind je in alle soorten, maten, stijlen en sferen. Zo ziet de gemiddelde cottage in Kaapstad er vermoedelijk heel anders uit dan een cottage in Lake Tahoe. In Kaapstand vind je cottages te midden van met 'fynbos' begroeide bergtoppen en de wijnkelders van de Franschhoek Wine Trail. De viersterrenaccommodatie Rose Cottage is met zijn zwembaden en barbecues een echte aanrader. Bij de andere optie verblijf je daarentegen tussen de skipistes de lommerrijke wandelpanden van de Californische Sierra Nevada. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de klassieke Engelse cottages, zoals je ze bijvoorbeeld aantreft in het Lake District en langs de onstuimige kust van Devon. In de Verenigde Staten ontbreekt het evenmin aan deze landelijke accommodaties. Zo kun je hier je vakantie doorbrengen in een cottage in Fredericksburg, waar je Texaanse wijnen kunt proeven en authentieke ranches kunt bezoeken. Voor een bijzonder charmant en onderkomen op het platteland kun je bijvoorbeeld terecht bij de luxueuze Vineyard Trail Cottages. Cottages kom je overal ter wereld tegen. Van de Franse bergen tot de heuvels in Toscane en van het Poolse platteland tot de Scandinavische wildernis.

Qua uitstraling passen cottages doorgaans perfect in hun omgeving. Zo zijn berghutjes meestal voorzien van dennenhouten gevelbekleding en een houten zadeldak. Bij een cottage aan zee kun je denken aan robuuste, witgekalkte huisjes die de stormen van de Atlantische en de Stille Oceaan kunnen weerstaan. In bossen kom je met mos bedekte cottages tegen die worden omringd door de slanke sequoiabomen. Een verblijf in een cottage laat je op authentieke wijze je bestemming ervaren op een manier die bij een traditioneel hotel in de stad bijna niet haalbaar is. Aan je verblijf in een cottage houd je hoe dan ook mooie herinneringen over, of het nu dat prachtige uitzicht is, de fraaie rozentuin, de nabijgelegen wijngaard of de traditionele elementen van het interieur.