Topactiviteiten in Düsseldorf

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Düsseldorf

Bijzondere activiteiten in het diverse Düsseldorf

In de levendige Duitse stad Düsseldorf kun je diverse leuke activiteiten ondernemen en mooie bezienswaardigheden bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld een wandeling maken over de Rheinuferpromenade, gaan picknicken in het Nordpark of naar een interessant museum gaan, zoals K21, Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen. Je kunt bovendien een excursie vanuit Dusseldorf ondernemen. Kies er bijvoorbeeld voor om een dagje naar de leuke stad Keulen te gaan, waar je de Dom van Keulen niet mag missen.

Dingen om te doen in Düsseldorf

Je kunt verschillende activiteiten in Düsseldorf ondernemen. Als je veel van de monumenten en musea van de stad wilt zien, kun je het beste een Düsseldorf-pas kopen. Met deze pas heb je gratis toegang tot het openbaar vervoer en diverse bezienswaardigheden in Düsseldorf. Ook krijg je korting bij bepaalde winkels en restaurants. Je kunt onder meer zonder extra kosten naar de Kunsthalle Düsseldorf gaan of het mooie Slot Benrath bewonderen. Je kunt deze pas voor 24 uur of langer aanschaffen. Het is ook erg leuk om in Düsseldorf naar de top van de Rheinturm te gaan. Vanaf deze 240 meter hoge toren heb je een weids uitzicht over de stad. Bovendien kun je in het restaurant ook genieten van een lekkere maaltijd, terwijl je elke keer getrakteerd wordt op een nieuw uitzicht. Verder kun je in de stad diverse historische gebouwen bekijken. Hoogtepunten zijn onder meer de Sint-Lambertuskerk en het imposante stadhuis. Wil je graag dicht bij deze hoogtepunten verblijven? Kijk dan eens bij de hotels in Düsseldorf om een fijne en centraal gelegen accommodatie te vinden.

Excursies vanuit Düsseldorf

Je kunt vanuit Düsseldorf ook een dag op stap gaan in een andere stad. Ga bijvoorbeeld naar de historische stad Keulen, die op 45 kilometer afstand ligt. Als je veel van deze stad wilt zien, kun je de KölnCard aanschaffen. Hiermee kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer en krijg je bovendien korting bij diverse attracties, waaronder de schatkamer van de Dom van Keulen. Ook kun je met korting genieten van een theatervoorstelling, een riviercruise of een fietstocht. Zo leer je de stad in korte tijd goed kennen. Wil je daarnaast genieten van een leuke avond uit? Dan kun je gaan dineren bij het Hard Rock Cafe. Je kunt het van tevoren zo regelen dat je extra snel een zitplaats krijgt. Dit gezellige restaurant hangt vol met bijzondere items, zoals een gitaar van Eric Clapton of een broek van Keith Richards. Je geniet hier van een hoofdgerecht, een toetje en een drankje. Ben je van plan een vlucht naar Düsseldorf te nemen? Dan kun je bovendien toegang krijgen tot de Air Berlin Lounge op Düsseldorf Airport (DUT) om voor of na je vlucht even tot rust te komen.

Topactiviteiten die je kan doen in Düsseldorf


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.Populaire plekken om te bezoeken in Düsseldorf

Buurten van Düsseldorf

Steden in de buurt van Düsseldorf