Topactiviteiten in Dublin

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Dublin

Bijzondere activiteiten in het levendige Dublin

In de gezellige Ierse hoofdstad Dublin kun je een lokale pint drinken in een leuke pub, een bezoek brengen aan de prachtige bibliotheek van het Trinity College of tot rust komen in de groene National Botanic Gardens. Bovendien kun je diverse excursies en activiteiten in Dublin ondernemen om de stad nog beter te leren kennen. Boek bijvoorbeeld een rondleiding door een whiskey-distilleerderij of ga op stap in de ruige omgeving.

Dingen om te doen in Dublin

Wil je je op een comfortabele manier tussen de diverse bezienswaardigheden van Dublin verplaatsen? Dan kun je een kaartje kopen voor de hop-on, hop-off-bustour door Dublin. Deze buslijn, waarbij je bij elke gewenste halte uit- of in kunt stappen, gaat onder meer langs de National Art Gallery, St. Patrick’s Cathedral en het Trinity College. Dit is dus een ideale manier om de stad te verkennen. Als je de verschillende monumenten ook graag bezoekt, is de Dublin Pass: bezoek meer dan 30 attracties met 1 pas wat voor jou. Met deze pas kun je onder meer gratis naar de Dublin Zoo en de Christ Church Cathedral. Je kunt de Dublin Pass voor een of voor meerdere dagen kopen. Ben je bovendien op zoek naar een comfortabel verblijf? Kijk dan eens bij de verschillende hotels in Dublin.

Culinair genieten in Dublin

Ierland staat onder meer bekend om de productie van heerlijke whiskeys. Tijdens een bezoek aan het Irish Whiskey Museum kom je meer te weten over de interessante geschiedenis van dit drankje en kun je bovendien zelf proeven. Je gids zal je veel achtergrondinformatie kunnen geven, wanneer je dit leuke en interactieve museum bezoekt. Als je productie van whiskey wilt zien, kun je daarnaast meegaan met een rondleiding door de Jameson Distillery. Je zult het hele proces van de whiskeyproductie zien en ook hier een lekker glas Jameson kunnen proeven. Ben je juist een liefhebber van bier? Dan kun je naar het Guinness Storehouse gaan om juist het brouwproces van dit beroemde bier te ervaren. Hier kun je bovendien naar de Gravity Bar gaan, waar je een weids uitzicht op de stad hebt.

Dagactiviteiten vanuit Dublin

Je kunt tijdens een excursie vanuit Dublin ook de mooie omgeving gaan verkennen. Kies bijvoorbeeld voor een dagexcursie naar Galway en de Cliffs of Moher als je de ruige westkust van het land wilt zien. Je bewondert onder meer de enorme kalkstenen kliffen en bezoekt ook het dorpje Doolin, alvorens je naar de historische stad Galway gaat. In deze universiteitsstad mag je onder meer de Galway Cathedral en de vele gezellige pubs niet overslaan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook op een excursie naar Sally’s Gap. Heb je wel zin gekregen om op stap te gaan in Dublin en omgeving? Op de pagina met vluchten naar Dublin kun je de beste reis makkelijk selecteren.


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Populaire activiteiten