Vera

Reisgids
Vera
Boek een vakantie naar Vera om de adembenemende natuur, het prachtige historisch erfgoed en de uitgebreide zilverzandstranden te ontdekken.

Boek een goedkoop reisje naar Vera en beleef een echte culturele smeltkroes, een stadje met een geschiedenis van bijna tweeduizend jaar: van het Carthaagse 'Barea', het Romeinse en Arabische 'Baria' tot het hedendaagse 'Vera'. Je kunt je verdiepen in dit uitgebreide verleden door het gemeentelijk historisch archief te bezoeken, of door zelf de archeologische overblijfselen te bekijken die tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven.

Bekijk onze vakantiepakketten naar Vera en ontdek de 16e-eeuwse Iglesia de Nuestra Señora de la Encarnación. Karel I gaf opdracht tot de bouw van deze versterkte kerk om de stad te beschermen tegen piraten. Van dichtbij kun je de zeer dikke muren met smalle schietgaten zien. Het bouwwerk heeft geen catacomben, aangezien onder de kerk een waterbekken is aangelegd, dat diende om vluchtelingen bij een eventuele aanval van water te voorzien.

Het Plaza Mayor, de belangrijkste ontmoetingsplek van het stadje, wordt omringd door de kerk en het Stadhuis. Midden op het plein is een romantische gietijzeren fontein te zien uit het midden van de 19e eeuw. Dit is de ideale plek om onder het genot van een hapje of een drankje even bij te komen na een lange dag bezienswaardigheden bezoeken.

De archeologische vindplaats van de Cerro del Espíritu Santo ligt op een geërodeerde heuvel aan de westkant van het dorp. De archeologische vondsten dateren uit het prehistorische tijdperk en de periodes van het Laat-Romeinse Rijk en de islamitische bezetting. In deze enclave, omringd door stadsmuren met torens, vind je een afbeelding van het Heilig Hart van Jezus. Een ideale afsluiting van een rondwandeling is het indrukwekkende uitkijkpunt bovenop.

Kuier over de boulevard die langs het Playa de Las Marinas Bolaga loopt. Hier kun je talloze sportevenementen en culturele activiteiten beleven, zoals concerten en kampioenschappen jetskiën. Je kunt ook gaan zonnebaden of je favoriete watersport uitoefenen op het strand, bijvoorbeeld op El Playazo of het Playa Quitapellejos.

Bekijk onze aanbiedingen voor trips naar Vera, kies een vertrek- en einddatum en neem een welverdiende zonvakantie. Bekijk nu snel de website van Expedia en profiteer van de scherpgeprijsde vakantiepakketten inclusief hotel en vlucht. Je kunt ook alvast een huurauto boeken via de site zodat die aan het begin van je vakantie voor je klaarstaat.

Hotel Valle del Este Golf Spa
Hotel Valle del Este Golf Spa
4 out of 5
Urb.Valle del Este Autovía E-15, Salida 529, Vera, Almeria
De prijs is € 93 per nacht van 17 jun. tot 18 jun.
€ 93
per nacht
17 jun. - 18 jun.
Kies voor een 4-sterrenverblijf in Vera bij dit hotel met een spa. Geniet van gratis ontbijt, gratis wifi en gratis parkeerplaatsen. Onze gasten zijn in hun ...
8,6/10 Excellent! (338 beoordelingen)
"Het personeel was erg vriendelijk, maar ondanks de vele Engelse toeristen spraken ze slecht Engels. De schuifpui was kapot en kon niet op slot. Behalve golf was erg weinig te doen. Desondanks wel een prima hotel"

Beoordeeld op 30 okt. 2018

Hotel Valle del Este Golf Spa
Playavera
Playavera
4 out of 5