Valence

Reisgids
Valence inclusief straten en ook een vrouw

Waar overnachten in Valence

Default Image

Châteauvert

Châteauvert zelf heeft niet erg veel topbezienswaardigheden, maar Kathedraal van Valence en Valence Parc Expo (evenementenhal) in de buurt zijn enkele niet te missen plekken.

Châteauvert
Default Image

Alpes-Romans

In Alpes-Romans zelf zul je niet heel veel bezienswaardigheden vinden, maar als je net dat beetje verdergaat, word je beloond met geweldige activiteiten en bezienswaardigheden, zoals Valence Parc Expo (evenementenhal) en Kathedraal van Valence.

Alpes-Romans
Default Image

Faubourg Saint-Jacques

3,5/5(3 beoordelingen over de buurt)

De restaurants en het historische erfgoed zijn enkele redenen waarom reizigers naar Faubourg Saint-Jacques trekken. Wil je ook het omliggende gebied verkennen? Ga dan naar Valence Parc Expo (evenementenhal) en Universiteit van Valence, enkele nabije topbezienswaardigheden.

Faubourg Saint-Jacques
Default Image

Le Grand Charran

In Le Grand Charran zelf valt misschien niet erg veel te beleven, maar in de omliggende omgeving vind je bezienswaardigheden zoals Valence Parc Expo (evenementenhal) en Centre du Patrimoine Armenien.

Le Grand Charran
Default Image

Basses Crozettes

Basses Crozettes heeft niet echt veel topbezienswaardigheden, maar in de buurt liggen wel twee plekken die je kunt bezoeken: Valence Parc Expo (evenementenhal) en Kathedraal van Valence.

Basses Crozettes