Goedkope vluchten naar Wezembeek-Oppem

Voordeligste vluchten naar Wezembeek-Oppem

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 92 voor enkele vluchten en € 242 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

KLM
KLM
KLM
Air France
KLM
Air France
Air France
Air France
Air France
KLM

Over Wezembeek-Oppem

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Wezembeek-Oppem? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Brussel. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Wezembeek-Oppem bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Wezembeek-Oppem, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Wezembeek-Oppem op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Wezembeek-Oppem luchthaven genoemd?
Als je met het vliegtuig komt, geen zorgen over je vliegveldkeuze; Wezembeek-Oppem heeft er maar één, Brussel (BRU-Brussel-Nationaal).
Hoe ver is Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) van het centrum van Wezembeek-Oppem?
Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) is in de buurt van de stad. Het is maar 6 kilometer van het centrum van Wezembeek-Oppem.
Kan ik nu naar Wezembeek-Oppem vliegen?
Breng een bezoek aan onze Covid-19 Travel Advisor om meer te lezen over reisbeperkingen voor Wezembeek-Oppem voordat je op je vlucht stapt. Alle details rondom COVID-19. van quarantainemaatregelen tot aan officiële gezondheidsadviezen, worden hier continu geactualiseerd om jou te informeren.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Wezembeek-Oppem?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Wezembeek-Oppem vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Wezembeek-Oppem met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Wezembeek-Oppem, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je met het vliegtuig naar Wezembeek-Oppem gaat?
Met slechts één groot vliegveld in Wezembeek-Oppem, duurt het niet lang voordat je je vlucht te pakken hebt. Brussel (BRU-Brussel-Nationaal) ligt op 6 kilometer afstand van de binnenstad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Wezembeek-Oppem?
Er zijn 57 airlines die Wezembeek-Oppem verbinden met 153 bestemmingen wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op Wezembeek-Oppem?
Veelal kiezen reizigers ervoor om met Iberia, Brussels Airlines of Air Europa naar Wezembeek-Oppem te gaan. Iberia biedt de meeste vluchten aan naar deze bestemming en het merendeel van de passagiers komt binnen vanuit La Castellana.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Wezembeek-Oppem?
Een reis naar Wezembeek-Oppem plannen is zo gefixt met keuze uit 1,577 rechtstreekse vluchten per week.
Waar komen de populairste vluchten naar Wezembeek-Oppem vandaan?
Vliegtuigpassagiers komen vaker dan gemiddeld vanuit Stadscentrum, Ashford of Latina als ze naar Wezembeek-Oppem gaan.
Hoelang duurt de vlucht naar Wezembeek-Oppem?
De luchthaven van vertrek bepaalt uiteraard je vliegtijd. Van Stadscentrum naar Wezembeek-Oppem is het ongeveer 1 uur en 42 minuten vliegen. Vanaf Ashford is dit 1 uur en 22 minuten en vanaf Latina duurt deze vlucht meestal 2 uur en 15 minuten.
Hoe boek je de goedkoopste vlucht naar Wezembeek-Oppem?
Wacht niet te lang met het reserveren van je vliegtickets naar Wezembeek-Oppem. Dat is een van de trucs die de verstandige reiziger vaak gebruikt. Op tijd je vliegtickets vastleggen, geeft je vaak meer opties en goedkopere alternatieven. Ook is het een goed idee om wat online onderzoek te doen en verschillende opties te vergelijken. Als Wezembeek-Oppem meerdere luchthavens heeft, kun je met een beetje mazzel een gunstig geprijsd vliegticket bemachtigen voor een van de kleinere vliegvelden. De laatste tip: je kunt ook van betere prijzen profiteren door direct te boeken. Als je een aanbieding vindt, wacht dan niet langer! Grijp je kans zodra die zich aandient!
Hoe kom je je vlucht naar Wezembeek-Oppem het beste door?
Ongeacht waar je de grond verlaat, vliegen naar Wezembeek-Oppem is een ontspannen activiteit als je goed voorbereid bent. We hebben wat reistips verzameld om je reisavontuur zo goed mogelijk te beginnen.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Het is de kunst om goed voorbereid aan je vliegreis te beginnen. Pak daarom eerst in wat je écht nodig hebt: paspoort of ID-kaart, contant geld en creditcards en medicijnen. Stop vervolgens iets in je tas waardoor je je niet hoeft te vervelen. Denk bijvoorbeeld aan je laptop of tablet en een boek of iets anders om te lezen. Je zult ook je opladers, een comfortabel nekkussen en een paar oordoppen niet willen vergeten. En ten slotte, gooi ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, lippenbalsem en schoon ondergoed zijn altijd fijn.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van verboden items per vliegtuigmaatschappij verschilt, geldt doorgaans dat er niks mee mag in je handbagage dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden hiervan zijn schroevendraaiers, boren, verfspuitbussen en vuurwerk. Ook sportuitrusting, zoals pijl en boog, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan medepassagiers, zoals zwaarden en geweren, mogen niet met je mee aan boord.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De gangpaden van het toestel waar je mee vliegt zijn niet bepaald geschikt voor een modeshow. Doe een comfortabele outfit aan en denk eraan om een vest of trui mee te nemen, aangezien het koel kan zijn in de cabine. Platte, dichte schoenen zijn ook aan te raden.
  • Door langdurige inactiviteit kunnen sommige passagiers DVT (diepe veneuze trombose) ontwikkelen op een lange vlucht. Dit is een serieuze aandoening aan de bloedsomloop. Gelukkig kun je verschillende dingen doen om het risico hierop drastisch te verkleinen. Drink genoeg water, loop zo nu en dan het gangpad op en af en draag compressiekousen of -sokken.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Wezembeek-Oppem vliegt?
Het antwoord is simpel: bereid jezelf goed voor. We hebben wat tips voor je verzameld waarmee je één, twee, drie door de beveiligingscontrole heen bent. Dus Wezembeek-Oppem, daar kom je:

  • Houd je instapkaart en paspoort binnen handbereik. Hier wordt bij de controle het eerst om gevraagd.
  • Vervolgens worden jij en je handtas aan een X-ray onderworpen. Om dit zo soepel mogelijk te doorlopen, kun je het beste van tevoren alles uit- of afdoen wat piepen veroorzaakt. Persoonlijke eigendommen zoals jas, riem en oordopjes gaan in een bak door de scanner.
  • Je zult heel even afstand van je digitale wereld moeten nemen. Je tablet, telefoon en eventuele andere apparaten of gadgets dienen ook apart gescand te worden.
  • Vloeistoffen of gels, zoals shampoo of parfum, mogen niet groter zijn dan 100 milliliter per item. Ook dienen alle vloeibare items samen in een transparante, afgesloten zak van maximaal 1 liter gepresenteerd te worden bij de controle.
  • Makkelijke sneakers zijn een slimme schoenenkeuze, aangezien de kans kleiner is dat je deze uit dient te doen bij de controle. Laarzen of stevige schoenen worden in de meeste gevallen aan een aparte scan onderworpen.
  • Vliegtuigmaatschappijen staan geen zakmessen of scherpe voorwerpen toe aan boord. Als je deze toch wilt meenemen, berg ze dan veilig op in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Wezembeek-Oppem
Luchthaven van aankomst
Brussel-Nationaal
IATA-code luchthaven van aankomst
BRU
Naam stad van aankomst
Brussel
Retourprijs
€ 75