Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Valencia

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Valencia

Valencia, de derde stad van Spanje na Madrid en Barcelona, is een oude maar tegelijk zeer innovatieve stad. De geschiedenis komt tot leven in Barrio del Carmen, het historische centrum van de stad. Treed de wijk binnen via een van de twee nog bestaande stadspoorten, Torres de Quart en Torres de Serranos. Dwaal door de oude straatjes en bewonder de Kathedraal van Valencia, waar naar verluidt de Heilige Graal wordt bewaard, en schitterende stadspaleizen zoals het Palau de la Generalitat. Valencia is vol van historie maar is ook niet bang om te moderniseren. Neem de Jardines del Turia, een park in de drooggelegde bedding van de omgelegde rivier de Turia. Het park strekt zich uit over de hele stad. Aan de rand van dit park vind je ook het futuristische complex van het Ciudad de las Artes y las Ciencias (Stad van de Kunsten en Wetenschappen), waarin onder andere een wetenschapsmuseum, 3D-bioscoop en het grootste aquarium van Europa zijn gevestigd.

Vliegen naar Valencia

De Luchthaven van Valencia (VLC) ligt zo’n 10 kilometer ten noordwesten van het stadscentrum. Je kunt vanuit België via de Luchthaven Brussel (BRU) en Luchthaven Brussel-Zuid Charleroi (CRL) rechtstreeks naar Valencia vliegen. Vanaf de Luchthaven Brussel vertrekken er dagelijks vluchten naar Valencia van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op de Luchthaven Brussel-Zuid Charleroi worden er meerdere vluchten per week aangeboden door een goedkope touroperator. Buiten België kun je ook vanaf de Vliegbasis Eindhoven (EIN) met een goedkope touroperator meerdere keren per week rechtstreeks naar Valencia vliegen. Ook vanaf de dichtstbijzijnde luchthavens in Duitsland, Luchthaven Düsseldorf (DUS), Luchthaven Frankfurt-Hahn (HHN) en Luchthaven Keulen-Bonn (CGN), gaan er vluchten naar Valencia. De vlucht duurt ongeveer 2 uur en 10 minuten.

Voorzieningen op de luchthaven van Valencia

Op de luchthaven van Valencia kun je gebruikelijke voorzieningen als pinautomaten, informatiebalies en gevonden voorwerpen verwachten. Daarnaast heb je op de gehele luchthaven onbeperkt toegang tot gratis wifi. Voor zakelijke reizigers zijn er ook vergaderruimtes en een business lounge. Als je even iets wilt eten of drinken, heb je de keuze uit verschillende cafés en bars en een fastfoodrestaurant. Daarnaast zijn er een aantal winkels op de luchthaven op het gebied van onder andere kleding, magazines en etenswaren. Er is ook een duty-freewinkel, waar je producten belastingvrij kunt kopen als je naar een bestemming buiten de Europese Unie reist. De meeste winkels zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds geopend. Je hebt op de luchthaven de keuze uit verschillende autoverhuurders. Er zijn ook verschillende hotels met twee, drie of vier sterren vlak bij de luchthaven.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Valencia

De luchthaven van Valencia ligt aan de snelweg A3, waardoor Madrid in circa 3 uur te bereiken is. Het centrum van Valencia is met de auto in circa 15 minuten te bereiken, maar dit is sterk afhankelijk van de verkeersdrukte. Valencia is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken, want de luchthaven wordt door twee metrolijnen bediend. De ene lijn loopt naar het centrum en de andere naar de haven van Valencia. Daarnaast gaat er ook een stadsbus naar het centrum van Valencia.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Valencia, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Valencia op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Valencia

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.