Voordeligste vluchten naar Trondheim

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Bezoek het prachtige Trondheim, de derde stad van Noorwegen. Trondheim is gelegen in het midden van het land en bevindt zich aan de Trondheimfjord. Wandel langs de gekleurde huisjes in het centrum en geniet vanaf de brug Gamle Bybro van een prachtig uitzicht op de rivier Nivelda. Met een beetje geluk kun je hier zelfs het Noorderlicht zien!

Vind een vlucht naar Trondheim

Vanuit België kun je naar Trondheim Airport (TRD) vliegen. Deze vluchten vertrekken van Brussels Airport (BRU) en hebben een korte overstap op Oslo Airport, Gardermoen (OSL) in Noorwegen, Amsterdam Airport Schiphol (AMS) in Nederland of Copenhagen Airport, Kastrup (CPH) in Denemarken. De totale reistijd voor deze vluchten ligt ongeveer tussen de 4 en de 6 uur. Vanuit België zijn er geen directe vluchten naar Trondheim mogelijk. Hiervoor kun je het beste naar Amsterdam afreizen, aangezien er vanaf Schiphol meerdere directe vluchten per week vertrekken. Met een directe vlucht vanuit Amsterdam ben je in iets meer dan 2 uur in deze geweldige stad.

Deze bruisende stad heeft een gevarieerd aanbod aan accommodaties en maakt het je gemakkelijk om een goed hotel in Trondheim te vinden. De meeste hotels vind je in het centrum van de stad, dichtbij de verschillende bezienswaardigheden en musea, zoals het museum Rockheim.

Een leuk alternatief is het huren van een auto in Trondheim, zodat je op deze manier niet alleen de stad, maar ook de prachtige omgeving kunt ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld in ongeveer 20 minuten naar het schitterende natuurgebied Bymarka rijden.

Topbezienswaardigheden en activiteiten in Trondheim

Deze Noorse stad is uitstekend geschikt voor een avontuurlijke of actieve vakantie. Echte natuurliefhebbers kunnen hier de indrukwekkende natuur rondom Trondheim goed ontdekken, zoals bijvoorbeeld op en rondom de Trondheimfjord.

Ook voor een culturele vakantie is Trondheim erg geschikt. Wandel over de brug Gamle Bybro, de meest gefotografeerde bezienswaardigheid van Trondheim, en struin door de mooie wijk Bakklandet. Breng bovendien een bezoek aan het museum Rockheim en de indrukwekkende Nidaros-domkerk.

Informatie over vluchten naar Trondheim

Luchthaven van aankomst Vaernes
IATA-code van luchthaven van aankomst TRD
Stad van aankomst Trondheim

Populaire vluchten naar Trondheim

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.