Voordeligste vluchten naar Oslo

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Oslo

Oslo is de schitterende hoofdstad van Noorwegen. De stad is compact van formaat, waardoor je alle bezienswaardigheden op je gemak kunt ontdekken. Het bijzondere en moderne Operahuset van Oslo is zeker een bezoek waard, evenals het Vigelandsparken. Verder kun je in het Vikingskipshuset de geschiedenis van de Vikingen induiken en degenen die op zoek zijn naar moderne onderwerpen, kunnen bij de Holmenkollenschans een bezoek brengen aan het skimuseum. Bovendien is er een uitkijkplatform op het hoogste punt van de schans, waarvandaan je een fraai uitzicht hebt over de stad. Je betaalt in Noorwegen overigens met de Noorse kroon. Het land staat bekend om de hoge prijzen.

Vliegen naar Oslo

Lufthavn Gardermoen (OSL) ligt in Gardermoen op 50 km van de stad Oslo. Je kunt vanuit België alleen via Brussel rechtstreeks naar deze bestemming vliegen. De vlucht neemt ongeveer 2 uur in beslag. Er gaan geen goedkope touroperators naar Oslo vanaf Brussel. Vanaf Amsterdam gaan wel geregeld vluchten van een budgetmaatschappij.

Voorzieningen op de luchthaven van Oslo

Je hebt op de luchthaven gratis toegang tot het wifi-netwerk. Na 2 uur dien je je opnieuw aan te melden op het netwerk. Tegen betaling kun je langer aangemeld blijven en een snellere verbinding krijgen. Je kunt ook op verschillende draadloos je mobiele telefoon opladen. Je hoeft hiervoor alleen een borg te betalen voor de lader. De luchthaven is niet heel groot en het aanbod van winkels en eetgelegenheden is daar op aangepast. Er zijn een beperkt aantal plekken waar je 24 uur per dag wat te eten en te drinken kunt kopen. Verspreid over de luchthavens vind je plekken waar je gratis een eigen waterfles kunt bijvullen. Er is een duty-freewinkel aanwezig op de luchthaven waar je belastingvrij kunt winkelen, want Noorwegen is geen lid van de EU. Passagiers die economy class reizen, kunnen tegen betaling gebruikmaken van de lounge en bij de gates E15 en A12 is een speelruimte ingericht voor kinderen. Er zijn geen hotels aanwezig op de luchthaven, maar er staan wel een aantal hotels op zeer korte afstand.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Oslo

Je kunt vanaf de luchthaven van Oslo gemakkelijk verder reizen naar de stad Oslo. Met de trein ben je ongeveer 20 minuten onderweg. Je kunt kiezen voor de Flytoget die rijdt tussen Drammen, Asker, Sandvika, Lysaker, Skøyen, Nationaltheatret, Oslo en Lillestrøm. Deze trein vertrekt iedere 10 minuten. Daarnaast rijden er ook treinen van de NSB richting Skien, Oslo, Lillehammer en Trondheim. Daarnaast kun je ook nog de bus nemen. De SAS Flybussen rijdt iedere 20 tussen de luchthaven en het centrum van Oslo. Er rijden ook een aantal andere bussen tussen het vliegveld en plaatsen rondom de stad. Verder is het natuurlijk mogelijk om een taxi te nemen. Er is een taxi-informatiebalie aanwezig in de aankomsthal, waar je kunt informeren naar de vastgelegde prijzen voor ritten vanaf de luchthaven. Tot slot zijn er ook verschillende autoverhuurbedrijven aanwezig op de luchthaven.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Oslo, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Oslo op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Oslo

Luchthaven van aankomst Oslo
IATA-code van luchthaven van aankomst OSL

Populaire vluchten naar Oslo

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.