Voordeligste vluchten naar Newark

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" BRU Brussel naar EWR Newark 407,98 € "

" ORD Chicago naar EWR Newark 408,69 € "

" CDG Parijs naar EWR Newark 436,36 € "

" DUS Düsseldorf naar EWR Newark 465,01 € "

" AMS Amsterdam naar EWR Newark 472,48 € "

" FRA Frankfurt naar EWR Newark 486,27 € "

" ZYR Brussels naar EWR Newark 588,79 € "

" MXP Milaan naar EWR Newark 590,95 € "

" BCN Barcelona naar EWR Newark 599,11 € "

" ARN Stockholm naar EWR Newark 635,02 € "


Over Newark

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Newark? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Verenigde Staten. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Newark bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Newark, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Newark op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Newark

Ga je op vakantie naar Newark? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Internationale luchthaven Liberty (EWR)