Goedkope vluchten naar Napels

Voordeligste vluchten naar Napels

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 63 voor enkele vluchten en € 85 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

ITA Airways
Lufthansa
Eurowings
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
ITA Airways
Air France
Lufthansa

Over Napels

Het eigenzinnige Napels is de hoofdstad van de Italiaanse keuken, waar je de beste pizza, spaghetti en espresso van het hele land kunt proeven. Deze havenstad aan de Middellandse Zee heeft bovendien een prachtig Centro Storico (Historisch centrum) vol kastelen, paleizen en kerken. Bezoek de Kathedraal van Napels met zijn prachtig vergulde plafond, het stervormige Castel Sant'Elmo of het Castel dell'Ovo, waar je een prachtig uitzicht op de stad en de baai hebt. Bewonder in het Museo Archeologico Nazionale di Napoli schatten uit de Griekse en Romeinse oudheid, waaronder bijzondere mozaïeken uit Pompeï. Ontdek vervolgens waar deze kunstschatten vandaan komen tijdens een uitstapje naar de ruïnes van Pompeï of Herculaneum, die in het jaar 79 door de vulkaan Vesuvius met as werden bedekt. Je krijgt er een spectaculaire kijk op hoe het leven bijna 2000 jaar geleden in een Romeinse stad moet zijn geweest.

Vliegen naar Napels

De Luchthaven van Napels (NAP) ligt op circa 5 kilometer ten noordoosten van de stad. Er vertrekken vanaf de Luchthaven Brussel (BRU) bijna dagelijks rechtstreekse vluchten naar Napels. Je kunt daarbij kiezen tussen verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder goedkope touroperators. De vlucht duurt circa 2 uur en 15 minuten. Je kunt ook vanuit Duitsland rechtstreeks naar Napels vliegen, bijvoorbeeld vanaf de Luchthaven Keulen-Bonn (CGN) en de Luchthaven Düsseldorf (DUS). Vanaf beide luchthavens vertrekken er enkele vluchten per week van budgetmaatschappijen.

Voorzieningen op de luchthaven van Napels

Op de Luchthaven van Napels vind je voorzieningen als een postkantoor, eerste hulp, gevonden voorwerpen en een informatiepunt. Er is ook een VIP-lounge in de vertrekterminal waar je even helemaal tot rust kunt komen. Je kunt tickets kopen op de luchthaven zelf of online met korting. Je kunt daarnaast maximaal 24 uur lang gebruikmaken van gratis wifi op de hele luchthaven. Er zitten meerdere hotels met drie of vier sterren rondom de luchthaven, de dichtstbijzijnde op maar 500 meter. Je vindt meerdere winkels voor de incheckzone, met name op de eerste verdieping. Je kunt er onder andere kleding, sieraden en elektronica shoppen. De meeste winkels zitten echter na de incheckzone. Hier kun je onder meer tassen en typische Napolitaanse zoetwaren kopen. Er zijn ook verscheidene restaurants en bars op de luchthaven, zowel voor als na het inchecken. Je kunt bij verschillende bedrijven een auto huren op de luchthaven. Er vertrekt om de 5 minuten een gratis shuttledienst naar de autoverhuurgarage.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Napels

Je kunt met de auto in circa 15 minuten naar het centrum van Napels rijden, maar dit is sterk afhankelijk van het verkeer. Als je van plan bent om grotendeels in Napels te blijven tijdens je bezoek, dan is het openbaar vervoer misschien een betere optie. Er gaan om de 20 tot 30 minuten bussen naar het centrum van Napels. Een rit van het vliegveld naar het treinstation van Napels duurt circa 15 tot 20 minuten. Er zijn daarnaast ook busverbindingen met verschillende plaatsen in de omgeving.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Napels, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Napels op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Napels

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 63 voor enkele vluchten en € 85 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

ITA Airways
Brussels Airlines