Goedkope vluchten naar Marseille

Voordeligste vluchten naar Marseille

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 48 voor enkele vluchten en € 79 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Air France
Air Corsica
Luxair
easyJet
Air Corsica
Lufthansa
Air France
Air Corsica

Over Marseille

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen in het Zuid-Franse departement Bouches-du-Rhône. Een van de trekpleisters is de fonkelende Middellandse Zee. Daarnaast heeft Marseille veel te bieden op cultureel vlak. Bezichtig het Musée d'Art Contemporain (MAC) of het in 2013 geopende Musée des Civilisations de l'Europe et de la Méditerranée, dat opvalt door zijn bijzondere uiterlijk. Voor een schoon uitzicht op de stad beklim je de heuvel waarop de Notre-Dame-de-la-Garde staat, een neo-Byzantijnse basiliek uit de negentiende eeuw. Je vlucht naar Marseille boek je snel en eenvoudig online bij Expedia.

Vliegen naar Marseille

Als je per vliegtuig naar Marseille reist, land je op het Aéroport Marseille Provence (MRS), 27 kilometer ten noordwesten van de stad. Vanuit Zaventem gaan er zowel rechtstreekse vluchten als vluchten met een tussenstop. Het is daarbij wel aan te bevelen een rechtstreekse vlucht te kiezen, aangezien je dan binnen 2 uur bij de luchthaven van Marseille bent, terwijl je er anders al gauw 5 uur of zelfs langer over doet. Er gaan meestal twee vluchten per dag. Een andere optie is om te vliegen vanaf Keulen, waar op enkele dagen van de week een vliegtuig zonder tussenstop naar deze bestemming in de Côte d'Azur vliegt. Net als vanaf Brussel bedraagt de vliegtijd circa 2 uur. Nog weer een andere mogelijkheid is om eerst naar Amsterdam te reizen. Vanaf Schiphol vertrekken er dagelijks drie vliegtuigen. Ook deze bereiken Marseille binnen 2 uur. Vanaf de Nederlandse Vliegbasis Eindhoven gaan ook twee keer per week rechtstreekse vluchten van een prijsvechter naar Marseille. Wat tot slot nog een idee is, is om eerst naar Parijs te gaan en daar op het vliegtuig te stappen. Niet alleen heb je dan veel meer keus aan vluchten, maar je bent ook nog eens veel korter in de lucht. De vlucht duurt dan maar een uur en een kwartier en je kunt van 's ochtends vroeg tot in de avond een vlucht nemen. Dit is onder meer voor zakenreizigers buitengewoon handig.

Na de landing

Als je een hotel in de buurt van de Aéroport Marseille Provence zoekt, kun je die natuurlijk online boeken bij Expedia. Van alle sterrenclassificaties zijn wel een of meer hotels te vinden op of nabij de luchthaven. Verspreid over de luchthaven zijn tal van winkels zodat je je niet hoeft te vervelen voordat je weer naar huis vliegt. Houd er wel rekening mee dat je niet belastingvrij kunt winkelen bij de duty-freeshop als je binnen de EU blijft. Er zijn ook genoeg eetgelegenheden waar je een snelle snack of een complete maaltijd kunt krijgen. Er is overigens ook wifi beschikbaar op de luchthaven en in het business center kun je gebruikmaken van handige services. Tegen betaling is het zelfs mogelijk computerspellen te spelen in de webcorner. Met de trein, bus of taxi kun je gemakkelijk naar de stad reizen. Er zijn ook diverse autoverhuurders op de luchthaven actief. Bij Expedia kun je behalve je vlucht en accommodatie ook meteen je huurauto reserveren.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Marseille, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Marseille op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Marseille

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 48 voor enkele vluchten en € 79 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines