Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Grimbergen

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde gasten

Mar 16, 2020

Gaat achteruit. De service minder, eten minder

Mar 9, 2020

Nee

Feb 28, 2020

Uitstekende service en vlucht

Feb 19, 2020

Geen

Feb 14, 2020

Wat meer beenruimte, dan zou alles perfect zijn

Feb 5, 2020

Veel beenruimte

Feb 4, 2020

Ne

Jan 14, 2020

Stoelen niet erg comfortabel. Onze stoelen konden ook niet achteruit geplaatst worden.

Over Grimbergen

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Grimbergen? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Vlaanderen. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Grimbergen bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Grimbergen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Grimbergen op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Grimbergen

Luchthaven van aankomst Brussel-Nationaal
IATA-code van luchthaven van aankomst BRU
Stad van aankomst Brussel