Voordeligste vluchten naar Brisbane

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 818 voor enkele vluchten en € 800 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Brisbane ligt aan de oostkust van Australië en is de hoofdstad van de deelstaat Queensland. De Brisbane rivier loopt recht door de stad, hier zijn veel watersportactiviteiten mogelijk zoals kayakken of stand-up paddleboarden. De bekende Story Bridge ligt over de Brisbane rivier. Je kunt deze brug gewoon over rijden maar het is ook mogelijk om deze onder begeleiding te beklimmen.

Kies je vlucht naar Brisbane

De belangrijkste luchthaven van Brisbane is het Brisbane Airport (BNE). Meerdere malen per week vertrekken er vluchten naar Brisbane vanaf Brussels Airport (BRU). Tijdens de vlucht maak je minimaal een overstap, doorgaans in de Verenigde Arabische Emiraten op het Dubai International Airport (DXB) of het Abu Dhabi International Airport (AUH). De reistijd bedraagt minimaal 22 uur 40 minuten. Er zijn vele vluchtroutes mogelijk, door je bestemming in te vullen vind je makkelijk de meest geschikte vlucht.

Kies voor vliegtickets naar Brisbane om deze levendige stad te ontdekken. De wijk South Bank ligt tegenover het centrum van de stad, geniet hier van een koud drankje op het stadsstrand.

De hotels in Brisbane liggen voornamelijk in het Central Business District, op wandelafstand van de Botanische Tuin. Hier kun je onder leiding van een gids langs de kleurige bloemen en hoge bomen wandelen.

Huur een auto in Brisbane wanneer je graag veel vrijheid hebt. Zo kun je met de auto helemaal tot de top van Mount Coot-tha rijden. Deze berg is de hoogste in de omgeving en vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over Brisbane.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Brisbane

Brisbane biedt ook veel voor de culturele reizigers. Bezoek bijvoorbeeld het Museum of Brisbane, gevestigd in het gemeentehuis, waar je meer leert over de geschiedenis van deze stad. De Gallery of Modern Art is een kunstmuseum waar je werken bekijkt van inheemse Australiërs tot Aziatische kunst.

Ook met de kinderen zijn er vele leuke activiteiten in de stad. Bezoek zeker het Lone Pine Koala Sanctuary waar koala's worden opgevangen en waar je vogelbekdieren en kangaroes kunt bekijken.

Populaire vluchten naar Brisbane

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 818 voor enkele vluchten en € 800 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.