Vluchten naar Jordanië

Populaire steden in Jordanië

Voordeligste vluchten naar Jordanië

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 82 voor enkele vluchten en € 235 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Tarom-Romanian Air Transport

Vakantiegids voor Jordanië

Jordanië, gelegen in het Midden-Oosten, staat vooral bekend vanwege de mysterieuze stad Petra, die uit de rotsen is gehakt. Er is natuurlijk veel meer te ontdekken! In Jerash vind je de resten van een eeuwenoude Romeinse stad en in Wadi Rum kun je genieten van een uniek woestijnlandschap op de rug van een kameel.

Vind een vlucht naar Jordanië

Er gaan geen directe vluchten naar Jordanië. De belangrijkste luchthavens van het land zijn Queen Alia International Airport (AMM) bij de hoofdstad Amman en King Hussein International Airport (AQJ) in Aqaba.

Wanneer je een vliegticket naar Amman boekt, vlieg je met minstens één tussenstop vanaf Brussels Airport (BRU) via Luchthaven Wenen (VIE), Luchthaven Istanbul Atatürk (IST) of Luchthaven Frankfurt am Main (FRA). Je kunt meerdere keren per dag vertrekken met een minimale reisduur van 6 uur. Naar Aqaba vlieg je met minstens twee tussenstops. De kortste vlucht vanuit Brussel duurt 10 uur.

Door het selecteren van een bestemming kun je een geschikte vlucht vinden. In Amman is het Romeinse Theater een highlight! Andere bezienswaardigheden zijn de King Abdullah moskee of de Citadel van Amman.

Een vlucht naar Aqaba brengt je naar de enige kustplaats in het zuiden van het land aan de Golf van Aqaba, die verbonden is met de Rode Zee. Hier vind je de parelwitte Sharif Hussein Bin Ali-moskee, zonovergoten stranden zoals South Beach en prachtige landschappen in de nabijgelegen Wadi Araba Desert. Voor een vlucht naar de Dode Zee kies je de luchthaven van Amman.

Topbezienswaardigheden- en activiteiten in Jordanië

Jordanië is uitermate geschikt voor een strandvakantie, een culturele of een avontuurlijke reis.

Maak eens een tour over de oude handelroute, de King’s Highway, langs historische kastelen en archeologische vindplaatsen. De mooiste highlights vind je op de weg van Amman naar Aqaba.

De stad Petra mag je absoluut niet missen. Deze gedeeltelijk uit de rotsen gehakte stad van de Nabateeërs is gelegen in een kloof en is een topbezienswaardigheid! Natuurliefhebbers genieten zeker in het Azrag Wetlands Reserve!

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Jordanië annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk voor reizigers om zich te melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantendienstportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Jordanië.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Jordanië te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Jordanië, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Jordanië!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Jordanië tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Jordanië bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Jordanië, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest, voordat je een aankoop doet.