Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Mechelen is een knusse stad waar je gemakkelijk vertier maar ook rust kunt vinden. Begin je bezoek op de indrukwekkende Sint-Romboutstoren aan de Grote Markt voor een fraai, kilometersver uitzicht. Als je geïnteresseerd bent in de religieuze geschiedenis van de stad, is een bezoek aan de knusse straatjes van het Klein en Groot Begijnhof op tien minuutjes lopen ten noorden van de Sint Romboutskathedraal aan te raden. Voordat je naar de Vismarkt gaat om een gezellig terrasje op te zoeken, is het leuk om langs het water te kuieren over de planken van het Dijlepad. Wil je nog meer plekken in de buurt van Mechelen ontdekken? Dan kun je via Expedia.be heel gemakkelijk een huurauto boeken.

Volop autoverhuurders en automodellen in Mechelen

Mechelen is een knusse stad die je heel goed te voet kunt verkennen. Wil je je vakantie echter deels buiten de stadsgrenzen doorbrengen, dan biedt een huurauto uitkomst. Expedia werkt samen met internationale autoverhuurders als Alamo, Hertz en Sixt, zodat je je huurwagen kunt ophalen en inleveren op verschillende locaties. Daarnaast heb je altijd een ruime keus uit modellen en prijsklassen. Wil je in een robuuste wagen de weg op om langere afstanden af te leggen? Kies dan voor een SUV. Wil je juist makkelijk kunnen manoeuvreren en parkeren in de binnenstad? Dan is een compact model een goede optie. Als je in een hotel verblijft in Mechelen, is het handig om te kijken of er ter parkeerruimte beschikbaar is. In het centrum van de stad geldt namelijk betaald parkeren.

Je kunt bij veel autoverhuurders in Mechelen extra accessoires bijboeken, zoals babyzitjes en een navigatiesysteem. Verder kun je je boeking tot zes uur voor de ophaaltijd gratis annuleren en is een verzekering inbegrepen bij de getoonde kosten. Keuze genoeg dus! En het is heel gemakkelijk om een geschikte auto in ons ruime aanbod te vinden. Nadat je op de zoekpagina hebt bepaald waar je je auto wilt ophalen en inleveren en op welke datums, kun je eenvoudig je extra wensen aanklikken in de linkerkolom op de resultatenpagina. Je kunt bijvoorbeeld filteren op autotype, totaalprijs, verhuurder en bijzondere opties. Ook voor degenen die in een automaat willen rijden, is snel een geschikte huurauto te vinden in Mechelen.

Mechelen en omstreken verkennen

Mechelen zelf staat bol van de bezienswaardigheden, maar ook buiten de stadsgrenzen is genoeg te doen. Als je geïnteresseerd bent in de Tweede Wereldoorlog is een bezoek aan Fort van Breendonk op 20 minuten rijden aan te raden. Dit indrukwekkende kamp is goed bewaard gebleven en laat een indrukwekkend beeld van de oorlogstijd zien. Daarnaast kun je ook gemakkelijk uitwijken naar andere grote plaatsen in de buurt. Vanuit Mechelen rijd je in 30 á 40 minuten naar Antwerpen of Brussel.

Ontdek Mechelen

Ontdek Mechelen met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.