What is VIP Access?

Verblijven met de beste beoordelingen. Uitstekende gastenervaringen.

VIP Access bestaat uit een verzameling accommodaties die verblijven aanbieden die consistent de hoogste beoordelingen krijgen en voldoen aan strenge kwaliteitsstandaarden.

Een toewijding aan service

Je zult zien dat er werkelijk aan alles is gedacht om je verblijf onvergetelijk te maken, van een hartelijke incheckervaring tot doordacht ontworpen ruimtes.

Zorgvuldig uitgezocht om hun kwaliteit

Alle 8.000+ VIP Access-accommodaties, inclusief unieke verblijven, zijn geverifieerd wat betreft hun kwaliteit en service.

Expedia Rewards-leden krijgen nog meer

Hoewel alle gasten van uitstekende ervaringen genieten, kun je bij VIP Access-verblijven van meer voordelen genieten naargelang je meer met Expedia reist. Bovendien is aanmelden voor Expedia Rewards gratis.

Blue-leden

Voordelen zodra je je registreert: verzamel drie keer zoveel punten op VIP Access-boekingen.

Silver-leden

Voordelen die ertoe doen: extra consumpties, gratis ontbijt en parkeertegoed. Bovendien geniet je ook van de Blue-voordelen.

Gold-leden

Je verdient een upgrade: geniet bij beschikbaarheid van gratis kamerupgrades en vroeg inchecken. Daarnaast geniet je ook gegarandeerd van laat uitchecken en alle voordelen van Blue en Silver.

Alle voordelen bekijken

Veelgestelde vragen

Wie kan er bij een VIP Access-accommodatie verblijven?

Iedereen kan een VIP Access-verblijf boeken en een geweldige gastenervaring verwachten, maar alleen Expedia Rewards-leden hebben toegang tot de extra voordelen en besparingen.

Hoeveel kost Expedia Rewards?

Het is gratis! Aanmelden voor Expedia Rewards kost helemaal niets en meteen nadat je je aanmeldt, heb je toegang tot de voordelen van Blue-leden.
Meer informatie over Expedia Rewards

Wat onderscheidt VIP Access-accommodaties van andere hotels?

VIP Access-accommodaties worden door Expedia gekeurd en dienen te voldoen aan strenge standaarden wat betreft kwaliteit en klantendienst. Deze verzameling accommodaties omvat hotels, appartementen en flats over de hele wereld die elk unieke ervaringen aanbieden.