dit huisje ligt in Taunton in een landelijke omgeving. Bezoek culturele hoogtepunten Bishop's Lydeard Station en Bakelite Museum. Daarnaast kun je ook enkele van de lokale activiteiten beleven bij Wimbleball Lake Activities Centre en All Saints Brewery. Wil je graag een evenement of wedstrijd bijwonen tijdens je verblijf? Kijk dan even wat er op de planning staat bij Darby Way of Cricketstadion County. Bekijk onze reisgids voor Taunton
Exeter (EXT-Internationale luchthaven Exeter) - 65 min. rijden
Restaurants
The Rock Inn
10 min. rijden
The Bear Inn
9 min. rijden
Lowtrow Cross Inn
9 min. rijden
The Staple Cross Inn
21 min. rijden
The Bittescombe Inn
10 min. rijden
Veelgestelde vragen
Zijn huisdieren welkom bij Shepherds Hut Near Exmoor National Park?
Ja, huisdieren zijn bij deze accommodatie welkom.
Hoeveel kost het om hier te parkeren?
Deze accommodatie biedt parkeerplaatsen.
Hoe laat kan ik bij Shepherds Hut Near Exmoor National Park inchecken?
Inchecken kan vanaf: 16.00 uur; inchecken kan tot: 18.00 uur.
Tot hoe laat kan ik bij Shepherds Hut Near Exmoor National Park uitchecken?
Je dient om uiterlijk 11.00 uur uit te checken.
Waar staat Shepherds Hut Near Exmoor National Park?
Dit huisje ligt in een landelijke omgeving, op 15 km afstand van Exmoor National Park, Tarr Steps en Wimbleball Lake Activities Centre. Ook Combe Sydenham Hall en Cothay Manor liggen op 15 km afstand.
Als ik mijn boeking annuleer, krijg ik dan al mijn geld terug?
Ja, deze accommodatie biedt voor bepaalde kamertarieven gratis annulering aan. Flexibiliteit is immers belangrijk. Raadpleeg het annuleringsbeleid van de accommodatie op onze website voor meer informatie over eventuele uitzonderingen of voorwaarden.
Beoordelingen
Beoordelingen over Shepherds Hut Near Exmoor National Park
6,8
Alle weergegeven beoordelingen zijn gebaseerd op echte gastenervaringen. Alleen reizigers die een verblijf bij ons hebben geboekt, kunnen een beoordeling indienen. We verifiëren beoordelingen op basis van onze richtlijnen en plaatsen alle beoordelingen, of ze nu positief of negatief zijn.Meer informatieOpent in een nieuw venster
6,8
Netheid
10
Voorzieningen
6,0
Staat van de accommodatie en faciliteiten
Gastenscore: 10 - Uitstekend. 3 van 5 beoordelingen
10 - Uitstekend
3
Gastenscore: 8 - Goed. 0 van 5 beoordelingen
8 - Goed
0
Gastenscore: 6 - Redelijk. 0 van 5 beoordelingen
6 - Redelijk
0
Gastenscore: 4 - Matig. 0 van 5 beoordelingen
4 - Matig
0
Gastenscore: 2 - Ontzettend slecht. 2 van 5 beoordelingen
2 - Ontzettend slecht
2
Beoordelingen
Geverifieerde beoordeling
10/10 – Voortreffelijk
Beth
6 okt 2025
Positief: Netheid, comfort kamer en communicatie
We thoroughly enjoyed our stay! Cabin was perfect and the host was lovely.
2 nachten verbleven in oktober 2025
Geverifieerde beoordeling
10/10 – Voortreffelijk
Geverifieerde reiziger
28 jul 2021
Positief: Netheid, voorzieningen, staat van de accommodatie en faciliteiten en communicatie
What a lovely stay! The place was quirky and surrounded by nature, peaceful and a great break from London. Our host was friendly and helpful. Would definitely go back.
2 nachten verbleven in juli 2021
Geverifieerde beoordeling
2/10 – Verschrikkelijk
Peter
29 okt 2024
Negatief: Netheid, staat van de accommodatie en faciliteiten en communicatie
The pictures were n the sight are deceiving,the property was damp and dirty and we could not stay in it,apparently it was cleaned two weeks prior to our stay,cleaning should have been done the day before,the owner was very uncooperative,and has not issued a refund ,indeed he has ignored my request
2 nachten verbleven in oktober 2024
Geverifieerde beoordeling
2/10 – Verschrikkelijk
Geverifieerde reiziger
18 aug 2024
Positief: Communicatie
Negatief: Netheid, comfort kamer
The images are deceptive.
There is no garden or space to enjoy, the images show some space in the front of the hut but that is private and not accessible. I was not aware I was going to be in someone’s garden either.
The cleanliness of the place is questionable and on reviewing the review booklet, another recent couple stated the same and the host responded in the booklet with no real acceptance for the review but rather, defensive response. In their defense though, there are many positive reviews in the booklet so I thought maybe it was a hit and miss scenario for us.
We left 2 days earlier than planned as we were not comfortable and the bed was a sleeper couch with zero comfort. Apparently we are the first to state there is a problem with them bed…
We were accused of using all of the toilet paper ( we used 1 and a half rolls in 3 days ) by the host after leaving the hut.
At first I was not going to review because for some this is the perfect holiday retreat to hike etc but after the false accusations, I felt I will review.
Again images are deceptive - and although it is beautiful, I don’t want to see someone’s washing lines as soon as I step out of the already cramped space with no real space to relax and unwind.
Hate writing negative reviews but sorry, I will not be made to be someone I am not because I was uncomfortable in a space that was meant to form part of my birthday week away as well as part of my annual leave.