Residenties

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Residenties op Expedia

Verlang je wellicht naar een uitstapje naar de iconische Eiffeltoren en het Louvre? Staan de onbetaalbare kunstwerken in Florence nog op je bucketlist? Of wordt het eindelijk eens tijd om steden als Milaan, Barcelona en Napels af te vinken? Dan rest je maar een vraag: hoe doe je dit zo stijlvol mogelijk? Wij hebben de oplossing. Sla dit jaar de traditionele hotels over en kies in plaats daarvan voor een accommodatie die niet alleen ruimer is, maar ook meer allure heeft. Met andere woorden, ga eens voor een residentie. Dit is enerzijds een beheerde accommodatie en anderzijds een hotel. De plek, kortom, waar je alle vrijheid, ruimte en luxe vindt waar je naar op zoek bent.

Residenties hebben als grote voordeel dat je er de bestemming vanuit het perspectief van een local leert kennen. Kijk bijvoorbeeld eens tussen onze residenties in Parijs, die in de buurt van bekende locaties als Montmartre en de meanderende Seine zijn gelegen. Bij een residentie beschik je over veel meer ruimte dan in een doorsnee hotel. Doorgaans is er een aparte zitruimte en een grote slaapkamer. Ook balkons met schitterende uitzichten zijn eerder regel dan uitzondering. Eigenlijk is het net zoiets als je eigen appartement: een fijne plek waar je je tussen de wijnproeverijen en heerlijke diners in Franse bistro's even helemaal terug kunt trekken.

Nadat je stijlvolle plekjes als de Citadines Montmartre in Parijs hebt bekeken, zou je ook nog eens kunnen rondneuzen tussen het aanbod aan residenties in Milaan. Uiteraard ontbreekt het niet aan hippe adresjes in de coolste stad van Italië. Veel van deze residenties zijn voorzien van een inrichting in Bauhaus- of rococostijl, of juist een hedendaags interieur met moderne kunst. Waar je ook voor kiest, als stijlbewuste reiziger schiet je hier altijd in de roos.

Iets zuidelijker in Italië heb je met onze selectie van residenties in Florence ook genoeg te kiezen. De residenties in Florence geven een goed idee van hoe dit accommodatietype de cultuur en geschiedenis van een bestemming weerspiegelt, zonder daarbij in te boeten aan moderne gemakken. Neem als voorbeeld het prachtige Palazzo Alfieri. Open de ramen van je fraaie woonkamer en je kijkt direct uit op de iconische bruggen boven de rivier de Arno. Of blijf gewoon lekker op bed liggen en staar omhoog naar de schilderingen op het plafond waarin eeuwen aan kunsthistorie terugkomt.

Overal ter wereld wachten je tal van stijlvolle verblijven in steden en dorpjes. Geweldig nieuws natuurlijk voor reizigers die op zoek zijn naar meer ruimte, modernere accommodaties en een vleugje lokale cultuur.