Particuliere Vakantiehuizen

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Particuliere vakantiehuizen op Expedia

Of je nu je vakantie doorbrengt in de Big Apple of de wildernis van de Sierra Nevada opzoekt, soms volstaat de ruimte van een gewone hotelkamer simpelweg niet. Neem je je hele gezin mee op je volgende avontuur of ga je met een groep op pad, dan maken de extra kamers en de flexibiliteit van een vakantiehuis misschien wel net het verschil bij het boeken van je verblijf. Zo is een grote woonkamer een fijne bijkomstigheid na een lange wandeltocht of een eindeloze dag sightseeën. De eetkamer biedt plaats om een heerlijke maaltijd voor je hele reisgezelschap op tafel te zetten. En met meerdere slaapkamers hoef je niet uit je koffer te leven en kun je je tijdens je verblijf echt voelen alsof je thuis bent.

Al die extra ruimte is zonder meer een van de grootste voordelen, maar vakantiehuizen hebben nog veel meer te bieden. Vergeleken met een hotel heb je in een vakantiehuis namelijk veel meer in de hand hoe je je dagen inricht. Zo kun je ontbijten wanneer je maar wilt en voor het avondeten ben je niet beperkt tot wat in het restaurant op het menu staat. Sta op wanneer je zelf wilt. Eet waar je zelf zin in hebt (de meeste vakantiehuizen beschikken over een keuken). Kortom, doe wat je wilt, wanneer je maar wilt.

Als je een vakantiehuis zoekt ben je evenmin aan een bepaalde bestemming gebonden. Je vindt ze tegenwoordig overal ter wereld. Wat dacht je van een vakantiewoning in de buitenwijken van een relatief onontdekte Europese stad? Of juist in het hart van een bruisende hoofdstad? Vakantiehuizen tref je zelfs aan in de Amerikaanse wildernis. Bekijk bijvoorbeeld de rustieke lodges en houten blokhutten in het aanbod aan particuliere vakantiewoningen in Big Bear Lake. Of probeer een leuk plekje te vinden in een van de grote steden aan de oostkust van de VS.

Kies bijvoorbeeld voor de luxe van een vakantiehuis in New York. Dit is dé manier om deze metropool als een local te ervaren. Van Brooklyn tot Queens, dit is een uitgelezen mogelijkheid om te verblijven in een deel van de stad waar je misschien nooit was gekomen als je een hotel had geboekt. Dit geldt ook voor het boeken van een vakantiehuis in Londen. Deze accommodaties brengen je op uiteenlopende plekken als de uithoeken van Oost-Londen, de chique voorsteden van West-Londen of het levendige Camden. Met een vakantiehuis beschik je altijd over extra ruimte, extra privacy en het design dat je van een woning in de Britse hoofdstad mag verwachten.