Motels

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Motels op Expedia

De tijd is rijp om de highway te verkennen. Laat je innerlijke Easy Rider ontwaken en ga op een onvergetelijke roadtrip langs de stoffige woestijnwegen van Arizona en de kustwegen van Californië. Er is eigenlijk maar een plek om te verblijven tijdens zo'n op en top Amerikaans avontuur.

We hebben het natuurlijk over motels, de bekende pitstops langs de snelweg die zo kenmerkend zijn voor de Amerikaanse popcultuur. Sinds jaar en dag kiezen ervaren reizigers en chauffeurs voor deze eenvoudige verblijven met hun brede kameraanbod en herkenbare reclameborden. Tegenwoordig hebben ze vaak nog veel meer te bieden dan alleen een rustplek tussen het rijden door. Sommige motels zijn voorzien van een opvallende popartinterieur met een bonte mix van Cadillacs en vintage motoren. Weer andere beschikken over zwembaden en spelletjeskamers waar bezoekers zich de hele avond kunnen vermaken. Je treft ze ook aan bij beroemde bezienswaardigheden. Zo zijn er motels bij Niagara Falls, die naast snelwegstop ook een betaalbaar verblijf voor toeristen bieden.

Parkeren is uiteraard geen enkel probleem. Motels zijn tenslotte aan de snelweg gelegen. Je kunt dus altijd rekenen op een plekje voor je auto of motor, soms zelf vlak voor de deur van je kamer. Dat is goed nieuws als je pas 's avonds laat stopt met rijden en 's ochtends vroeg als eerste weer op pad gaat.

Op Expedia.be kom je tal van goed beoordeelde motels in de Verenigde Staten tegen. Van stijlvolle motels in Houston aan de tolwegen rond deze grootste stad van Texas tot coole Californische motels in San Diego, waar je goedkoop kunt overnachten aan de Pacific Coast Highway, vlak bij heerlijke surfgolven.

Het Motel 6 in Texas is een prima voorbeeld van dit type accommodatie. Bij dit moderne motel heb je volop parkeerruimte en schone kamers. Je overnacht in een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en beschikt over een grote badkamer. Al met al een perfecte plek om je weer even helemaal op te laden voor het vervolg van je roadtrip. Dan is er nog het Cadillac Motel in Niagara, dat rijkelijk is versierd met foto's van hot rods en cabrio's, retrofauteuils, namaakleerbekleding en meer leuke details die autoliefhebbers zullen bekoren.

Een motel is meer dan alleen een pitstop voor auto- en motorrijders. Het is een betaalbare en praktische verblijfsoptie vol charme en karakter.