Herbergen

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Herbergen op Expedia

Beeld je eens in hoe je 's zomers geniet van een fris glaasje cider in de Engelse zon, 's winters opwarmt bij een knisperend haardvuur met een echte ale of in de herfst de bladeren ziet rood en oranje ziet kleuren vanuit je raam. Met een verblijf bij een inn maak je het plaatje helemaal compleet. Laat de drukte van de grote stad achter je en maak je op om het platteland te verkennen. Door de eeuwen heen hebben deze accommodaties plek geboden aan iedereen van struikrovers tot koetsiers. Het waren knusse plekken om even uit te rusten voordat de reis de volgende dag weer verderging.

Tegenwoordig bieden inns tal van unieke extraatjes waar je bij een grootschalig hotelresort alleen maar van kan dromen. Ten eerste voel je de geschiedenis tot leven komen tussen de oude stenen muren en de zwartgeblakerde haarden. Sommige van deze accommodaties herbergen eeuwen aan historie en verhalen over reizen, burgeroorlogen en geesten. Weer andere zijn nieuwer en proberen de sfeer en gastvrijheid van een ouderwetse inn tot leven te brengen in steden als Londen en Manchester.

Eten speelt eveneens een belangrijke rol bij een inn. Vrijwel al deze accommodaties bestaan deels uit een pub. Om de hoek kun je dus terecht voor stevige porties fish and chips, Schots vlees, worstjes uit Wales, Cornish pasties en Engelse kazen. Een goede ale of een zelfgebrouwen biertje mag natuurlijk ook niet ontbreken op het menu.

Zowel in het Verenigd Koninkrijk als in de rest van Europa zijn tal van adresjes te vinden waar je de sfeer van een traditionele inn nog kunt ervaren. Inns in Cambridge zijn veelal voorzien van rieten daken en met klimop begroeide, stenen muren. Inns in Cheltenham zijn gevestigd aan wandelpaden in de Cotswolds. In de lente worden ze versierd met kleurrijke bloemenmanden, terwijl er in de winter de open haard wordt opgestookt. De gerenommeerde Plough Inn is een uitstekende optie om even helemaal tot rust te komen op het platteland.

Er zijn ook accommodaties die de sfeer van een verblijf in een inn naar de grote stad brengen. Zo heb je volop de keuze uit inns in Londen. Denk bijvoorbeeld aan het stijlvolle en chique Sydney House. De inrichting van deze vijfsterrenaccommodatie bestaat uit een mix van moderne en Victoriaanse details. Dit heeft geleid tot een harmonieus geheel van fraaie badkamers, lobby's vol met kunst en terrassen die uitkijken op de daken van de huizen in Chelsea.

Een inn is de perfecte keuze als je op zoek bent naar de sfeer van het platteland, aangevuld met een vleugje historie en gezelligheid.