Flats

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Flats op Expedia

Stel je een modern vakantieappartement voor met slaapkamers voor je hele reisgezelschap, een zitruimte, een keuken met genoeg plek, tal van technische snufjes, en daarbovenop ook nog eens gedeelde extraatjes als een zwembad, een fitnessruimte en een spelletjeskamer. Dat is met andere woorden de condo, een ideaal accommodatietype voor het hele gezin. In Amerika zijn condo's bijna niet meer weg te denken. Niet zo verwonderlijk, want grote resorts kiezen steeds vaker voor dit accommodatietype als nette, stijlvolle en comfortabele optie voor gezinnen en groepen. Het is dan ook bij uitstek geschikt voor een ontspannen uitstapje naar Disneyland of het strand aan de oostkust.

Zodra je een condo binnenstapt, valt waarschijnlijk direct de moderne inrichting op. Condo's zijn doorgaans helemaal aangepast op de eisen van de 21e eeuw. Ze zijn voorzien van moderne keukens, dubbele koelkasten, handige fornuizen, boilers en inloopdouches. Daarnaast beschik je er onder meer over ruime bedden en een eigen badkamer in je slaapkamer, een zitruimte met een comfortabele bank en flatscreen-tv. Werkelijk overal is aan gedacht, dus ook buiten het sightseeën en alle ritjes in de achtbaan om hoeft je gezin zich geen moment te vervelen. Naast al deze voorzieningen, kun je bij je condo vaak ook gebruikmaken van gezamenlijke faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een fitnessruimte, een tuin of een zwembad. Zo kun je wanneer je maar wilt even gaan sporten, een paar baantjes trekken of gewoon lekker zonnebaden.

Het zal weinig mensen verbazen dat de populariteit van deze moderne en comfortabele accommodaties de laatste tijd een vlucht heeft genomen. Condo's in Kissimmee en condo's in Orlando zijn alomtegenwoordig. Met een zwembad, speelkamer en bar zijn deze accommodaties op maat gemaakt voor pretparkbezoekers. Walt Disney World, Universal en andere niet te missen themaparken liggen om de hoek. Je hebt er de keuze uit adresjes als het Hapimag Lake Berkley Resort en Hilton Grand Vacations at Tuscany Village, waar je verblijf te midden van schaduwrijke tuinen met palmbomen, zwembaden en nog veel meer. Aan condo's ook geen gebrek in de levendige badplaatsen langs de oostkust. De condo's in Myrtle Beach liggen bijvoorbeeld vlak bij de hippe boulevard met zijn prachtige draaimolens, uitstekende golfbanen en kleurrijke speelhallen. Dit is misschien wel je beste optie voor een familievakantie aan de zonnige stranden van de uitgestrekte Grand Strand.