Campings en stacaravans

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Campings en stacaravans op Expedia

Wil je deze vakantie echt van de buitenlucht genieten? Overnacht dan eens op een camping! Of je je tent nu opzet onder de dennenbomen in de Italiaanse Dolomieten of de camper van stal haalt en met een gasbrandertje bivakkeert op de Texaanse vlakte: niets kan tippen aan een vakantie in de vrije natuur. Met een tentdoek boven je hoofd val je heerlijk in slaap met het geluid van tjirpende krekels op de achtergrond. Ook in een caravan, met de luxe van een eigen keuken, bed en zitruimte, geniet je volop van de mooiste uitzichten op de stranden, bossen of bergen in de omgeving.

Het echte buitenleven, dat is dat is de ultieme beloning van het verblijf op een camping. Met een keur aan opties in de Alpen, de Rocky Mountains, langs talloze meren, eindeloze stranden en uitgestrekte berggebieden is er altijd wel een geschikt plekje te vinden om de alledaagse drukte even achter je kunt laten. De dagen kun je vullen met wandelen, fietsen, bergbeklimmen en abseilen, surfen en varen. 's Avonds is het tijd om het kampvuur of de barbecue te ontsteken en heerlijk te ontspannen onder de sterrenhemel. Om als gezin dichter tot elkaar te komen is een uitstapje naar de camping dan ook de perfecte keuze.

Je hoeft trouwens niet per se ver van de bezienswaardigheden in de grote stad te kamperen. Campings in Rome zijn bijvoorbeeld enorm in trek. In plaats van je geld over de balk te gooien voor een hip appartement in het hart van de Eeuwige Stad, kun je ook heel voordelig met je caravan of tent aan de rand van de stad verblijven. Bepaalde campings, zoals Real Village Roma, zijn zelfs voorzien van een zwembad, tennisbanen, een spa en fitnessfaciliteiten. Verderop in Italië kun je je tent opzetten aan de oogverblindende stranden bij campings in Vieste als de gerenommeerde Spiaggia Lunga Camping. Op de nabijgelegen kliffen staan je dorpjes vol middeleeuwse historie te wachten. Aan de andere kant van de oceaan vind je tal van kampeermogelijkheden de buitenwijken van Texaanse steden. Bij campings in New Braunfels maak je niet alleen kennis met de cultuurscene van San Antonio, maar kun je ook de cipressenbossen en bosrijke oevers van de Guadalupe-rivier verkennen.

Roept de natuur en ruil je een traditioneel hotelverblijf liever in voor een rustieke, natuurrijke en betaalbare vakantie? Kijk dan eens tussen het aanbod aan campings. Je vindt ze overal, van plekjes aan een bergmeer in de Alpen tot de mooiste locaties aan het strand.