Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Search 590,000 properties worldwide.

Search over a million flights, hotels, packages, and more

No Expedia cancellation fee to change or cancel almost any hotel reservation.


Voordeligste vluchten naar Venlo

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Venlo is een middelgrote stad in het noorden van de Nederlandse provincie Limburg, gelegen aan de rivier de Maas. In deze oude handels- en industriestad vind je veel historische bezienswaardigheden, zoals de middeleeuwse gebouwen nabij de Maasbrug, een synagoge en prachtige kloosters. Wandel door het oude centrum en bewonder de 93 rijksmonumenten.

Vind een vlucht naar Venlo

Venlo ligt in de buurt van drie verschillende internationale luchthavens die allen 60 tot 70 kilometer van Venlo verwijderd zijn. Vanaf Brussels Airport (BRU) vertrekken er wekelijks meerdere vluchten naar Eindhoven, met een overstap op Amsterdam Airport Schiphol (AMS). De reistijd bedraagt minimaal 4 uur. Ook kun je vanuit Brussel naar Düsseldorf Airport (DUS) vliegen met een overstap in Amsterdam. Deze vlucht wordt dagelijks aangeboden en duurt minstens 2 uur en 3 kwartier. Als je kiest om vanuit Brussel naar Maastricht Aachen Airport (MST) te vliegen, stap je ook over in Amsterdam en ben je minimaal 5 uur onderweg. Vul je vertrekbestemming in om de meest geschikte vlucht te vinden.

Kies uit het gevarieerde aanbod van hotels in Venlo om deze prachtige historische stad optimaal te verkennen. De meeste hotels liggen in het centrum, waardoor je gemakkelijk de vele bezienswaardigheden kunt bezoeken. Voor meer mobiliteit tijdens je vakantie kun je eenvoudig een auto huren in Venlo. Dit stelt je in staat om ook de omgeving, zoals het Duitse Ruhrgebied, te verkennen of naar nabijgelegen steden als Maastricht en Nijmegen te rijden.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Venlo

Venlo is bij uitstek geschikt voor een culturele vakantie. Bezoek het cultuurhistorisch Limburgs Museum en bewonder de oude kerken en kloosters, zoals de Sint-Martinuskerk en het Klooster Dominicanessen van Bethanië. Ook renaissancegebouwen als Huize Schreurs en Ald Weishoês zijn een bezoek waard.

Daarnaast kunt u een actieve vakantie beleven in de omgeving van Venlo. Wandel over de stuifzandruggen in het nationaal park De Maasduinen of verken de Mookerhei tijdens een sportieve fiets- of wandeltocht door de bossen.