Goedkope vluchten naar Tui

Voordeligste vluchten naar Tui

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 75 voor enkele vluchten en € 125 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air Europa
Iberia
Iberia

Over Tui

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tui? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Galicië. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Tui bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Tui, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Tui op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de naam van Tui luchthaven?
Vigo (VGO-Peinador) is de enige luchthaven in Tui.
Hoe ver is Vigo (VGO-Peinador) van het centrum van Tui?
Als je verblijft in het centrum van Tui, doe je er verstandig aan vooraf te bedenken hoe je daarheen wilt reizen. Het stadscentrum is 18 kilometer vanaf Vigo (VGO-Peinador).
Kan ik nu naar Tui vliegen?
Ga naar onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over eventuele reisbeperkingen voor Tui voordat je het vliegtuig instapt. Alle details rondom COVID-19. van quarantainemaatregelen tot aan officiële gezondheidsadviezen, worden hier continu geactualiseerd om jou van de juiste informatie te voorzien.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Tui?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Tui vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Tui met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Tui, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je met het vliegtuig naar Tui gaat?
Reizigers van over de hele wereld reizen dagelijks via Vigo (VGO-Peinador). Spring uit het vliegtuig, pak je tassen en je bent nog maar 18 kilometer van de binnenstad van Tui vandaan.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Tui?
Tui wordt bediend door 5 vliegtuigmaatschappijen vanaf 9 luchthavens over de hele wereld.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op Tui?
Iberia en Air Europa vliegen het vaakst naar Tui. Een vlucht van Iberia pakken vanuit La Castellana is de populairste reisoptie.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Tui?
Met ongeveer 85 rechtstreekse vluchten per week, ben je eerder in Tui dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Waar komen de populairste vluchten naar Tui vandaan?
Vliegreizen naar Tui zijn vooral populair vanuit La Castellana, Arroyo de la Vega en Portazgo.
Hoelang duurt de vlucht naar Tui?
Als je naar Tui gaat vanaf La Castellana, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 11 minuten. Vertrek je vanuit Arroyo de la Vega, dan ben je 1 uur en 11 minuten onderweg. Vanaf Portazgo is de vluchtduur ongeveer 1 uur en 11 minuten.
Hoe boek je de voordeligste vlucht naar Tui?
De eerste tip die de meeste doorgewinterde jet-setters je waarschijnlijk zullen geven, is boek je vliegtickets ruim op tijd. Maar je kunt meer tactieken toepassen. Door vooraf wat onderzoek te doen, kun je ontdekken of er meerdere vliegvelden in de buurt zijn. De prijzen van vliegtickets verschillen vaak afhankelijk van de luchthaven die je kiest. Denk er ook aan om de prijzen van vliegtuigmaatschappijen te vergelijken. De laatste tip: wees bereid om je stoel direct vast te leggen als je een gunstige deal tegenkomt. Deze is mogelijk maar kort beschikbaar! Maar met een goede voorbereiding en geluk is dat scherp geprijsde ticket zo geboekt.
Hoe overleef je je vlucht naar Tui?
Hier vind je alle info die je nodigt hebt om een plezierige ervaring te maken van je tijd in de lucht. Overweeg de volgende tips en je bent voor je het weet aan je avontuur in Tui begonnen.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Ook een langere vlucht hoeft geen stress op te leveren als je de juiste spullen inpakt. Denk in elk geval aan toiletartikelen. Fijn om bij de hand te hebben, zijn een tandenborstel en tandpasta, een paar sokken en extra ondergoed, maar ook één of twee magazines. Reserveer ook wat ruimte voor je mobiele telefoon en een oplader, de nodige medicijnen en een reiskussen. Het belangrijkst zijn natuurlijk je paspoort, overige reisdocumenten en je bankpas of creditcard.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van niet toegestane items per vliegtuigmaatschappij verschilt, geldt doorgaans dat er niks mee mag in je handbagage dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden zijn schroevendraaiers, boren, brandstoffen en bleek. Ook sportuitrusting, zoals honkbalknuppels, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan andere vliegtuigpassagiers, zoals vuurwapens en zwaarden, worden niet toegestaan in de vliegcabine.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • Het doel is om jezelf comfortabel te voelen in je vliegtuigstoel. Draag prettige kleding van natuurlijke stoffen en neem vooral een jasje mee voor als het fris wordt. Ga voor platte, ruim zittende schoenen, omdat je voeten soms op kunnen zwellen tijdens een vlucht. Stop eventuele stevige wandelschoenen dus in je ruimbagage.
  • Diepe veneuze trombose kan een risico vormen tijdens lange vluchten. Dit kan het resultaat zijn van slechte doorbloeding. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Een stevig paar compressiekousen kan ook helpen.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Tui vliegt?
De truc is simpel: goed voorbereid op de security check afgaan. Op die manier zit je in een oogwenk in je vliegtuigstoel op weg naar Tui. Maak gebruik van deze tips voor een uitstekend begin van je reis:

  • Houd je paspoort en reisdocumenten bij de hand. Hier wordt bij de beveiligingspoorten als eerste om gevraagd.
  • Hierna worden jij en je handbagage aan een X-ray onderworpen. Om dit proces zo vlot mogelijk te doorlopen, kun je beter alles uit- of afdoen wat piepen veroorzaakt. Items zoals jas, riem en headphones dienen in een bak door de scanner te gaan.
  • Je zult heel even afstand van technologie moeten doen. Je laptop, telefoon en andere gadgets dienen ook apart door de scanner te gaan.
  • Wil je op pad met een flesje parfum? Dat kan! Zolang de verpakking niet groter is dan 100 milliliter én je deze in een afgesloten, doorzichtige zak stopt, mag het mee in je handbagage.
  • Sneakers of instappers zijn praktisch, omdat de kans kleiner is dat je deze uit dient te doen bij de beveiligingscontrole. Laarzen of stevige schoenen worden meestal aan een aparte scan onderworpen.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden items in je handtas hebt zitten. Wil je scherpe items, zoals messen of gereedschap, meenemen op reis? Stop deze dan veilig weg in je ruimbagage. Ze zijn niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Tui
Luchthaven van aankomst
Peinador
IATA-code luchthaven van aankomst
VGO
Naam stad van aankomst
Vigo
Retourprijs
€ 125

Populaire vluchten naar Tui

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 75 voor enkele vluchten en € 125 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Vueling Airlines