Goedkope vluchten naar Potsdam

Voordeligste vluchten naar Potsdam

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf voor enkele vluchten en € 1.175 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

United
Brussels Airlines
United
United
United
United
United
United
United
United

Over Potsdam

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Potsdam? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar New York. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Potsdam bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Potsdam, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Potsdam op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Potsdam vliegveld genoemd?
Potsdam wordt bediend door één vliegveld, Massena, New York (MSS-Massena Intl.).
Hoe ver is MSS van het centrum van Potsdam?
De reistijd die je nodig hebt om van MSS naar het centrum van Potsdam te komen, is redelijk lang. Er is nog 30 kilometer te overbruggen, voordat je je bagage kunt droppen bij je hotel.
Kan ik nu naar Potsdam vliegen?
Om de laatste informatie te vinden over vliegreizen naar Potsdam, kun je onze Covid-19 Travel Advisor bezoeken. Hier lees je alles over eventuele reisbeperkingen en of er een quarantaine nodig is wanneer je aankomt.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Potsdam?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Potsdam vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Potsdam met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Potsdam, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld om Potsdam te bereiken?
Voordat je een vliegreis boekt naar Potsdam, is het slim om eerst te bepalen welk vliegveld het handigst is. MSS ligt 30 kilometer van de binnenstad. Als je binnenkomt via OGS, ben je 45 kilometer bij je eindbestemming vandaan.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Potsdam?
Je hebt meerdere opties als je naar Potsdam vliegt. Je kunt vluchten vinden bij 2 vliegtuigmaatschappijen die de stad bedienen vanaf 5 luchthavens wereldwijd.
Welke airlines vliegen op Potsdam?
De meeste vluchten naar Potsdam worden uitgevoerd door Boutique Air. De populairste vertrekplaats is Newton Highlands en Boutique Air legt deze route het vaakst af.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Potsdam?
Met 32 rechtstreekse vluchten per week, ben je voordat je er erg in hebt geland in Potsdam.
Vanaf welke bestemming vertrekken de populairste vluchten naar Potsdam?
Vluchten naar Potsdam zijn vooral veelvoorkomend vanuit Lincoln, Hudson en Cambridge.
Hoelang duurt de vlucht naar Potsdam?
Als je naar Potsdam gaat vanaf Lincoln, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 10 minuten. Vertrek je vanuit Hudson, dan ben je zo’n 1 uur en 10 minuten onderweg. Vanaf Cambridge is de vliegtijd 1 uur en 30 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vlucht naar Potsdam?
Wees er vroeg bij met het reserveren van je vliegtickets naar Potsdam. Dat is een van de tactieken die de fervente reiziger vaak gebruikt. Ruim op tijd je vliegtickets boeken, geeft je meestal meer keuze en goedkopere alternatieven. Een andere slimme tactiek om de beste deal te scoren, is aanbiedingen vergelijken. Als je bestemming meerdere vliegvelden heeft, is het slim om de prijzen van nabijgelegen luchthavens te bekijken. De laatste tip: wees bereid om snel te boeken als je een aanbieding tegenkomt. Deze is misschien zo weer verdwenen! Maar met wat handigheid en een dosis geluk is dat scherp geprijsde vliegticket zo geboekt.
Hoe overleef je je vlucht naar Potsdam?
Als je niet goed voorbereid bent, kan vliegen een behoorlijke aanslag vormen op je lichaam. Maar wees gerust: met deze tips heb je een stressvrij begin van je verblijf in Potsdam.Wat mee te nemen in je handbagage:

  • Denk eraan om je paspoort en overige reisdocumenten, wat contant geld en medicijnen in te pakken. Je wilt daarnaast ook iets meenemen om de tijd goed door te komen. Iets om te lezen en een tablet of smartphone vol met entertainment zijn onmisbaar. Als je van plan bent om tijdens de vlucht te slapen, zijn een fatsoenlijk reiskussen en een paar oordopjes zeker aan te raden. Vergeet ten slotte ook je toiletartikelen niet mee te nemen, zodat je je fris en toonbaar voelt als je aankomt op je bestemming.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van verboden items per luchtvaartmaatschappij verschilt, kun je ervan uitgaan dat er niks mee mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden hiervan zijn schroevendraaiers, boren, vuurwerk en gasflessen. Ook sportuitrusting, zoals hockeysticks, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan medepassagiers, zoals pepperspray en pistolen, mogen niet met je mee aan boord.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De smalle gangpaden van een vliegtuig zijn geen catwalk. Draag comfortabel zittende kleding en denk eraan om een trui of vest mee te nemen, aangezien het best koud kan worden tijdens een langeafstandsvlucht. Ruim zittende platte schoenen zijn ook een slimme keuze.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening diepe veneuze trombose die veroorzaakt wordt door verminderde bloedcirculatie door gebrek aan beweging. Je kunt het risico wel op verschillende manieren verkleinen. Trek een goed paar compressiesokken aan, drink voldoende en blijf niet te lang stilzitten. Loop regelmatig rond door de cabine of probeer wat simpele oefeningen te doen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Potsdam vliegt?
Je vliegreis naar Potsdam verloopt een stuk vlotter met de juiste voorbereiding. Lees hieronder onze slimme tips en trucs om snel door de beveiligingscontrole te komen:

  • Het beveiligingspersoneel zal eerst willen weten of je een geldige ID-kaart hebt en idem boardingpass. Houd deze dus bij de hand.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit of af wat mogelijk piept als je door de poort gaat. Vergeet ook je jas niet uit te doen en stop eventuele oordopjes of headphones in de bak.
  • Al je elektronische apparaten en gadgets, zoals een tablet, laptop of telefoon, worden ook apart gescand.
  • Vergeet niet om gels en vloeistoffen uit je handtas te halen. Die horen meestal apart door de scanner te gaan. Elke verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen samen in één transparante, afgesloten zak van 1 liter in de bak geplaatst te worden.
  • Er bestaat een kans dat je je schoenen uit moet doen voordat je door de scanner gaat. Instappers of makkelijke sneakers zijn een goed idee.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden voorwerpen in je handbagage hebt zitten. Wil je scherpe voorwerpen, zoals een zakmes of schaar, meenemen op reis? Stop deze dan veilig weg in je ruimbagage. Ze zijn niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Potsdam
Luchthaven van aankomst
Potsdam
IATA-code luchthaven van aankomst
MSS