Goedkope vluchten naar Novo Mesto

Voordeligste vluchten naar Novo Mesto

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 54 voor enkele vluchten en € 91 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines

Over Novo Mesto

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Novo Mesto? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Slovenië. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Novo Mesto bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Novo Mesto, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Novo Mesto op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Novo Mesto luchthaven genoemd?
Als je met het vliegtuig komt, is het kiezen van een vliegveld niet zo ingewikkeld; Novo Mesto heeft maar één luchthaven, Ljubljana (LJU-Jože Pučnik).
Kan ik nu naar Novo Mesto vliegen?
Bezoek onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over de huidige reisbeperkingen voor Novo Mesto voordat je hierheen vliegt. Alle details rondom COVID-19. van quarantainemaatregelen tot aan officiële gezondheidsadviezen, worden hier continu geactualiseerd om jou van de juiste informatie te voorzien.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Novo Mesto?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Novo Mesto kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Novo Mesto met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Novo Mesto, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je naar Novo Mesto vliegt?
75 kilometer van de binnenstad vind je Ljubljana (LJU-Jože Pučnik), het enige vliegveld van Novo Mesto.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Novo Mesto?
Er zijn 16 luchtvaartmaatschappijen die Novo Mesto verbinden met 18 vliegvelden over de hele wereld.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen op Novo Mesto?
Vluchten naar Novo Mesto worden meestal uitgevoerd door Air France. Het merendeel van deze vluchten komt uit Hauts-de-Seine, met Air France als populairste airline op deze route.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Novo Mesto?
Met ongeveer 111 rechtstreekse vluchten per week, ben je voordat je er erg in hebt geland in Novo Mesto.
Vanaf welke bestemming vertrekken de meeste vluchten naar Novo Mesto?
Het grootste aantal vluchten naar Novo Mesto vertrekt vanuit Hauts-de-Seine, Loiret of Maas.
Hoelang duurt de vlucht naar Novo Mesto?
Als je naar Novo Mesto gaat vanaf Hauts-de-Seine, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 41 minuten. Vertrek je vanuit Loiret, dan ben je 1 uur en 41 minuten onderweg. Vanaf Maas is de vluchtduur ongeveer 1 uur en 41 minuten.
Hoe boek je de voordeligste vliegtickets naar Novo Mesto?
Wees vroeg met het boeken van je vliegtickets. Dat is een van de trucs die de ervaren reiziger geregeld toepast. Op tijd je vliegtickets reserveren, geeft je doorgaans meer opties en betere deals. Ook is het een goed idee om rond te shoppen en verschillende opties te vergelijken. Als Novo Mesto meerdere luchthavens heeft, kun je misschien een voordelig vliegticket bemachtigen voor een wat verder gelegen vliegveld. Tot slot, onthoud dat snel handelen voordeel oplevert. Zorg ervoor dat je weet wat de gangbare prijzen zijn en wees er klaar voor om direct jouw stoel vast te leggen. De beste deals zijn meestal snel weg.
Hoe kom je je vlucht naar Novo Mesto het beste door?
Als je niet goed voorbereid bent, kan reizen met het vliegtuig een behoorlijke aanslag vormen op je lichaam. Maar wees gerust: met deze tips heb je een relaxte start van je trip in Novo Mesto.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Denk eraan om je paspoort en overige reisdocumenten, creditcards of bankpassen en eventuele medicijnen in te pakken. Je wilt waarschijnlijk ook iets bij je hebben om te doen. Een spannend boek en een laptop of smartphone vol met entertainment zijn onmisbaar. Als je van plan bent om onderweg je ogen dicht te doen, zijn een reiskussen en een paar oordopjes ook geen overbodige luxe. Vergeet ten slotte ook de essentiële toiletartikelen niet mee te nemen, zodat je je fris en toonbaar voelt als je aankomt op je bestemming.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van niet toegestane items per vliegtuigmaatschappij verschilt, geldt over het algemeen dat er niks in je handbagage mee mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Dit betekent dus geen schroevendraaiers, messen, vuurwerk en gasflessen. Ook sportuitrusting, zoals ijsschaatsen, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan medepassagiers, zoals pepperspray en wapens, worden niet toegestaan in de vliegcabine.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De smalle gangpaden van het toestel waar je mee vliegt zijn geen catwalk. Doe een comfortabel zittende outfit aan en denk eraan om een trui of vest mee te nemen, aangezien het best koud kan worden tijdens langere vluchten. Ruim zittende platte schoenen zijn ook een goede keuze.
  • Door langdurig stil te zitten, kunnen sommige passagiers DVT (diepe veneuze trombose) krijgen tijdens lange vluchten. Dit is een serieuze aandoening die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop. Gelukkig kun je iets doen om het risico hierop drastisch te verkleinen. Zorg dat je genoeg water drinkt, loop af en toe door de cabine en draag steunkousen om de bloedsomloop te stimuleren.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Novo Mesto vliegt?
Elke doorgewinterde reiziger kent de truc: goed voorbereid aansluiten in de rij bij de beveiligingscontrole. Op die manier zit je voor je het weet in dat vliegtuig naar Novo Mesto. Steek wat op van deze tips voor een fantastische start van je reis:

  • Om te beginnen, zijn je paspoort en boardingpass nodig voor het beveiligingspersoneel. Zorg ervoor dat je deze makkelijk kunt vinden, zodat je de rij niet ophoudt.
  • Vervolgens worden jij en je handkoffer aan een X-ray onderworpen. Om dit proces zo vlot mogelijk te doorlopen, kun je beter alles uit- of afdoen wat het alarm mogelijk doet rinkelen. Items zoals jas, riem en oordopjes gaan apart door de scanner.
  • Je zult heel even afstand van technologie moeten doen. Je tablet, telefoon en eventuele andere apparaten of gadgets dienen ook apart gescand te worden.
  • Vergeet niet om vloeistoffen en gels uit je handtas te halen. Die horen meestal apart door de scanner te gaan. Elk item mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alles dient bij elkaar in één transparante, afgesloten zak van 1 liter in de bak te worden geplaatst.
  • Er bestaat een kans dat je gevraagd wordt je schoenen uit te doen. Dus makkelijke instappers zijn aan te raden.
  • Vliegtuigmaatschappijen staan geen schaartjes of scherpe voorwerpen toe in de cabine. Heb je deze toch nodig op je reis, berg ze dan veilig op in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Novo Mesto
Luchthaven van aankomst
Jože Pučnik
IATA-code luchthaven van aankomst
LJU
Naam stad van aankomst
Ljubljana
Retourprijs
€ 91

Populaire vluchten naar Novo Mesto

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 54 voor enkele vluchten en € 91 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines