Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Kies uit 400 airlines en 321.000 hotels wereldwijd.

Geen toeslagen bij Expedia op bijna elke boeking die je wijzigt of annuleert.

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.


Voordeligste vluchten naar Nador

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Nador

De miljoenenstad São Paulo ligt in het zuidwesten van Brazilië. São Paulo is de grootste stad van het land en je vindt hier dan ook veel prachtige bezienswaardigheden. Deze liggen voornamelijk in het sfeervolle centrum van de stad. Je kunt hier onder andere de neogotische kathedraal van São Paulo bewonderen waar maar liefst 8.000 mensen in passen.


Vind een vlucht naar São Paulo

De belangrijkste luchthaven van São Paulo is het São Paulo–Guarulhos International Airport​​​​​​​ (GRU). Vanaf Brussels Airport (BRU) kun je hier met een enkele tussenstop naartoe vliegen. Meestal stap je over op Zürich Airport (ZUR) in Zwitserland, Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD) in Spanje of Heathrow Airport (LHR) in Londen. Je reistijd bedraagt minimaal 14,5 uur. Ook is het mogelijk om naar het São Paulo–Congonhas Airport​​​​​​​ (CGH) te vliegen. Voor deze reisoptie moet je tweemaal overstappen en ben je minstens 18 uur onderweg. Veel van de vluchtroutes gaan via Zürich en het Rio de Janeiro–Galeão International Airport (GIG) in Brazilië. Dagelijks vertrekken er meerdere vluchten. Vul je bestemming in om de meest geschikte vlucht te vinden.

Er zijn vele prettige hotels in São Paulo waar je uit kunt kiezen. Veel van de accommodaties liggen in het centrum van de stad, dicht bij verscheidene bezienswaardigheden zoals het Museu de Arte de São Paulo.

Het is aan te raden om een auto te huren in São Paulo. Zo kun je bijvoorbeeld een dagje naar het pittoreske kustplaatsje Santos rijden waar een heerlijk zandstrand ligt.


Topbezienswaardigheden en -activiteiten in São Paulo

São Paulo is een fijne bestemming voor een culturele vakantie. Je vindt hier vele interessante musea en kunstgalerieën zoals de galerie Pinoteca do Estado. Daarnaast zijn er vele bijzondere gebouwen om te bezoeken, bijvoorbeeld het indrukwekkende São Bento-klooster.

Ook is São Paulo een goede plek om te bezoeken tijdens een actieve vakantie. In het grote Ibarapuerapark zijn vele paden aangelegd voor wandelaars en joggers en op de meren kan zelfs gevaren worden.