Voordeligste vluchten naar Menorca

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" BRU Brussel naar MAH Mahon 215,35 € "

" PMI Palma de Mallorca naar MAH Mahon 239,81 € "

" LGW Londen naar MAH Mahon 304,96 € "

" LTN Londen naar MAH Mahon 354,96 € "

" OPO Porto naar MAH Mahon 430,35 € "

" LHR Londen naar MAH Mahon 859,90 € "

" EIN Eindhoven naar MAH Mahon 1.717,49 € "


Over Menorca

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Menorca? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Spanje. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Menorca bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Menorca, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Menorca op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Menorca

Ga je op vakantie naar Menorca? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!