Voordeligste vluchten naar Menorca

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" BRU Brussel naar MAH Mahon 198,35 € "

" PMI Palma de Mallorca naar MAH Mahon 259,85 € "

" AMS Amsterdam naar MAH Mahon 295,80 € "

" DUS Düsseldorf naar MAH Mahon 398,58 € "

" MXP Milaan naar MAH Mahon 465,54 € "

" LIN Milaan naar MAH Mahon 730,97 € "

" ZYR Brussels naar MAH Mahon 1.546,60 € "

" CGN Cologne naar MAH Mahon 1.634,49 € "

" LIL Lille naar MAH Mahon 1.798,09 € "Over Menorca

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Menorca? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Spanje. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Menorca bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Menorca, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Menorca op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Menorca

Ga je op vakantie naar Menorca? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!