Goedkope vluchten naar Houthalen-Helchteren

Over Houthalen-Helchteren

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Houthalen-Helchteren? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Vlaanderen. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Houthalen-Helchteren bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Houthalen-Helchteren, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Houthalen-Helchteren op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Houthalen-Helchteren vliegveld genoemd?
De meerderheid van de bezoekers vliegt via Brussel (BRU-Brussel-Nationaal). Er zijn echter een paar luchthavens in de regio, dus wees je daarvan bewust wanneer je je boeking bevestigt.
Kan ik nu naar Houthalen-Helchteren vliegen?
Om up-to-date informatie te vinden over vluchten naar Houthalen-Helchteren, kun je onze Covid-19 Travel Advisor bezoeken. Hier lees je alles wat je wilt weten over de huidige reisbeperkingen en of er een quarantaine vereist is zodra je aankomt.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Houthalen-Helchteren?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Houthalen-Helchteren kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Houthalen-Helchteren met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Houthalen-Helchteren, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je met het vliegtuig naar Houthalen-Helchteren gaat?
Met zo veel vliegvelden rondom de stad, hebben reizigers genoeg opties als ze naar Houthalen-Helchteren vliegen. Als je aankomt op BRU, bevind je je op 65 kilometer van het centrum. Je hebt in de omgeving daarnaast ook nog de luchthavens Charleroi (CRL-Brussel Zuid Charleroi) (op 95 kilometer afstand) en Luik (LGG) (op 45 kilometer afstand).
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Houthalen-Helchteren?
Houthalen-Helchteren wordt bediend door 60 airlines vanaf 220 vliegvelden over de hele wereld.
Welke airlines vliegen naar Houthalen-Helchteren?
Iberia, Brussels Airlines, en Air Europa bieden de meeste vluchten aan naar Houthalen-Helchteren. Het grootste aantal vluchten vertrekt vanuit La Castellana. Iberia heeft het grootste aanbod op deze route.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Houthalen-Helchteren?
Naar een nieuwe bestemming vliegen, is het meest ontspannen zonder overstap. Als je naar Houthalen-Helchteren vliegt, heb je gelukkig wekelijks 2,162 directe vluchten om uit te kiezen.
Van waaruit vertrekken de populairste vluchten naar Houthalen-Helchteren?
Vliegreizen naar Houthalen-Helchteren zijn het populairst vanuit Stadscentrum, Meco en Latina.
Hoelang duurt de vlucht naar Houthalen-Helchteren?
Als je naar Houthalen-Helchteren vliegt vanaf Stadscentrum, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 54 minuten. Vertrek je vanuit Meco, dan ben je zo’n 2 uur en 32 minuten onderweg. Vanaf Latina is de vliegtijd ongeveer 2 uur en 12 minuten.
Hoe vind je de goedkoopste vliegtickets naar Houthalen-Helchteren?
Een van de voornaamste tips die de meeste doorgewinterde reizigers je waarschijnlijk zullen geven, is boek je vliegtickets vroeg. Daarnaast is het ook een goed idee om rond te kijken en verschillende opties te vergelijken. Als Houthalen-Helchteren meerdere luchthavens heeft, kun je met een beetje mazzel een goedkoop vliegticket bemachtigen voor een kleiner vliegveld. Ten slotte, je kunt ook van betere prijzen profiteren door snel te boeken. Als je een aanbieding vindt, wacht dan geen moment! Pak je kans zodra die zich aandient!
Hoe kom je je vlucht naar Houthalen-Helchteren het beste door?
Hier vind je alle info die je nodigt hebt om een plezierige ervaring te maken van je vlucht. Steek wat op van onze tips en trucs en je bent voor je het weet aan je avontuur in Houthalen-Helchteren begonnen.Wat mee te nemen in je handbagage:

  • Een vliegreis kan best plezierig zijn als je de juiste spullen bij je hebt. Denk in elk geval aan toiletartikelen. Handig om mee te nemen, zijn lippenbalsem en handcrème, een paar extra sokken, maar natuurlijk ook een goed boek. Houd ook een plekje vrij in je tas voor je laptop, mobiele telefoon en opladers, de nodige medicijnen en een comfortabel reiskussen. Wat ook niet in je handbagage mag ontbreken, zijn natuurlijk je paspoort, reispapieren en wat geld.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Kijk goed of er geen zakmes of ander scherp voorwerp (zoals een schaartje) per ongeluk in een hoekje van je tas verstopt zit. Andere verboden spullen zijn (licht) ontvlambare of explosieve producten, zoals bleek of benzine, en vloeistoffen en gels in verpakkingen van meer dan 100 milliliter.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • Je prioriteit is om comfortabel te kunnen zitten in de cabine. Draag fijne ademende kleding en neem ook een trui mee voor als het onderweg koud wordt. Ga bij voorkeur voor platte, goed sluitende schoenen, omdat je voeten soms op kunnen zwellen tijdens een vlucht. Stop de stiletto’s dus in je grote koffer.
  • Door langdurig stil te zitten, kunnen passagiers diepe veneuze trombose krijgen op een lange vlucht. Dit is een serieuze aandoening die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop. Gelukkig kun je verschillende dingen doen om het risico hierop drastisch te verkleinen. Drink voldoende, loop zo nu en dan het gangpad op en af en draag steunkousen om de bloedsomloop te stimuleren.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Houthalen-Helchteren vliegt?
Je vliegreis naar Houthalen-Helchteren verloopt een stuk aangenamer met de juiste voorbereiding. Lees hieronder onze handige tips om stressvrij door de beveiliging te komen:

  • Het beveiligingspersoneel wil eerst controleren of je een geldig paspoort hebt en idem instapkaart. Stop deze dus niet te diep in je tas, maar zorg dat je ze makkelijk kunt pakken.
  • Je jas, broekriem, sleutels en inhoud van je zakken, zoals muntgeld, gaan in een bak door de securityscanner. Het gaat sneller als je je hierop voorbereidt voordat je aan de beurt bent.
  • Je zult een kort moment afstand van je digitale wereld moeten doen. Je telefoon, tablet en eventuele andere apparaten of gadgets dienen ook apart gescand te worden.
  • Gels of vloeistoffen, zoals handcrème of parfum, die je mee wilt nemen in je handbagage, mogen niet groter zijn dan 100 milliliter per item. Ook dienen alle vloeibare items bij elkaar in een doorzichtige, afgesloten zak van maximaal 1 liter te passen.
  • Makkelijke sneakers zijn een slimme keuze, omdat de kans minder groot is dat je deze uit moet doen bij de controle. Wandellaarzen of stevige schoenen worden meestal aan een aparte screening onderworpen.
  • Luchtvaartmaatschappijen staan doorgaans geen schaartjes of andere scherpe voorwerpen toe aan boord. Heb je deze toch nodig op je reis, stop ze dan in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Houthalen-Helchteren
Luchthaven van aankomst
Houthalen-Helchteren
IATA-code luchthaven van aankomst
LGG