Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Eilat

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

In het zuiden van Israël ligt de populaire badplaats Eilat, wat zowel in de winter als in de zomer een uitstekende bestemming is voor een strandvakantie. Door de ligging aan de Rode Zee is Eilat een paradijs voor liefhebbers van watersporten, maar ook voor een minder actieve vakantie kun je er prima terecht. Eilat heeft voor iedereen wat te bieden.

Vind een vlucht naar Eilat

Vlak bij het centrum van Eilat ligt J. Hozman Airport (ETH). De luchthaven is vanaf Brussels Airport (BRU) dagelijks te bereiken met een tussenstop. Meestal moet je dan overstappen op het Ben Gurion Airport (TLV) in Tel Aviv. Soms moet je bovendien wisselen van luchthaven in Tel Aviv. Je komt dan aan op Ben Gurion Airport en vertrekt vanaf Sde Dov Aiport (SDV) naar Eilat. Je bent, inclusief overstaptijd, minimaal 8 uur onderweg. Het is ook mogelijk om te vliegen op Ovda Airport (VDA) ten noorden van Eilat. In de wintermaanden gaat er enkele malen per week een directe vlucht naar Ovda vanaf Brussels South Charleroi Airport (CRL). Je bent dan ongeveer 5 uur onderweg.

Het hotelaanbod in Eilat is zeer breed, van luxe vijfsterrrenhotels tot gezellige familiehotels. De meeste hotels in Eilat liggen nabij de bekende stranden. Boek vast een heerlijk strandhotel voor je verblijf in Eilat. Je kunt dan 's ochtends meteen na een heerlijk ontbijtje het strand op.

De autoverhuur in Eilat maakt het ook mogelijk om de omgeving te verkennen. Er zijn meerdere opties beschikbaar voor ieder budget.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Eilat

Eilat is zeer geschikt voor strandvakanties en watersporten. De badplaats ligt aan de Golf van Akaba, een van de meest populaire duikplekken ter wereld. Je kunt er koraal bewonderen bij Coral Beach of dolfijnen spotten bij Dolphin Reef.

Voor een natuurvakantie kun je de nabijgelegen Negev-woestijn verkennen. Deze uitgestrekte rotswoestijn beslaat iets meer dan de helft van Israël. Je kunt hier de nomadische bedoeïenen bezoeken of een unieke woestijntocht maken.

Informatie over vluchten naar Eilat

Luchthaven van aankomst Eilat
IATA-code van luchthaven van aankomst ETH

Populaire vluchten naar Eilat

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.