Voordeligste vluchten naar Darwin

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 534 voor enkele vluchten en € 743 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Darwin ligt in het noorden van Australië en is de hoofdstad van het Noordelijk Territorium. De stad is vernoemd naar de bekende natuuronderzoeker Charles Darwin en kreeg zijn naam in 1839 van een Britse kapitein die bevriend was met de onderzoeker. Bezoek hier zeker de Darwin Harbour, neem een duik in het water en zwem langs scheepswrakken en kleurrijk koraal.

Vind een vlucht naar Darwin

De enige luchthaven van Darwin is het Darwin International Airport (DRW). Vanaf Brussels Airport (BRU) vlieg je met een twee tussenstops naar Darwin. De reistijd bedraagt minimaal 21 uur en er zijn vele vluchtroutes mogelijk. Vaak stap je over op Munich Airport (MUC) in Duitsland en Singapore Changi Airport (SIN) in Singapore. Ook Perth Airport (PER) in Australië en Hamad International Airport (DOH) in Qatar zijn gangbare overstappen. Maandelijks vertrekken er meerdere vluchten.

De hotels in Darwin zijn centraal gelegen in het centrum van de stad. Veel van deze hotels zijn geschikt voor een verblijf met het hele gezin, zo is het vaak mogelijk om gratis een babybedje bij te plaatsen. Waaghalzen bezoeken zeker het grote aquarium Crocosaurus Cove waar je een kooiduik kunt maken met een 5 meter grote zoutwater krokodil.

Het is aan te raden een auto in Darwin te huren. Zo kun je op je gemak het immense Nationaal Park Kakadu bezoeken. Spot zeekrokodillen en vele soorten watervogels in de wetlands en bewonder originele Aboriginal rotsschilderingen in het berggebied aan de zuid- en oostkant van het park.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Darwin

Darwin is een fijne bestemming voor een strandvakantie. Geniet met een drankje in je hand van de zon op Mindil Beach of Casuarina Beach. Zwemmen kun je beter doen in de lagunes bij Darwin's Waterfront in verband met zoutwaterkrokodillen en giftige kwallen die in de zee zwemmen.

Ook is Darwin een fijne bestemming voor een gezinsvakantie. Ga bijvoorbeeld naar Aquascene waar je wilde vissen kunt voeren die komen aangezwommen vanuit zee. Er komen ook enorme roggen op het voedsel af.

Populaire vluchten naar Darwin

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 534 voor enkele vluchten en € 743 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.