Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Dallas

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Dallas is de tweede grootste stad van de staat Texas en is gelegen in het zuiden van de Verenigde Staten. Voor een prachtig uitzicht beklim je de Reunion Tower in het stadscentrum. Vervolgens kun je historische plekken zoals de 19e-eeuwse Cathedral Santuario de Guadalupe bewonderen of winkelen in één van de vele shoppingmalls.

Vind een vlucht naar Dallas

De belangrijkste luchthaven van Dallas is Dallas/Fort Worth International Airport (DFW). Vanaf Brussels Airport vlieg je in ruim 13 uur naar Dallas en wekelijks vertrekken er meerdere vluchten waar je uit kunt kiezen. Meestal maak je in dat geval een tussenlanding op Heathrow Airport (LHR) in het Verenigd Koninkrijk. Het is daarnaast ook mogelijk om via een Amerikaanse luchthaven vanuit Brussel naar Dallas Love Field (DAL) te vliegen. Vul je bestemming in om de meest geschikte vliegreis te vinden.

Er is een ruim aanbod aan aangename hotels in Dallas. Veel van de accommodaties liggen in de wijk Downtown en zijn geschikt voor een verblijf met het hele gezin. Bezoek zeker het Dallas World Aquarium, waar je veel verschillende waterdieren als haaien en krokodillen kunt bewonderen.

Om wat meer van Texas te zien is het aan te raden een auto te huren in Dallas. Rij bijvoorbeeld naar Lake Ray Hubbard, waar je heerlijk kunt dobberen in een bootje. Het is daarnaast een populaire locatie voor sportvissers. Om lekker te wandelen in een ontspannende omgeving is een bezoek aan Oak Point Park and Nature Preserve ten noorden van Dallas de moeite waard.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Dallas

Dallas is een uitstekende bestemming voor een culturele vakantie. Bezoek het kunstmuseum Dallas Museum of Art in de wijk Fair Park. Hier bekijk je een uitgebreide collectie met werken van onder andere Jackson Pollock en Otis Dozier.

Daarnaast is Dallas een fijne bestemming voor een actieve vakantie. In de stad liggen gigantische parken zoals het Dallas Arboretum and Botanical Garden, waar je goed kunt wandelen. Ook worden hier met regelmaat festivals en concerten gehouden.

Informatie over vluchten naar Dallas

Luchthaven van aankomst Internationale luchthaven Dallas-Fort Worth
IATA-code van luchthaven van aankomst DFW
Stad van aankomst Dallas

Populaire vluchten naar Dallas

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.