Goedkope vluchten naar Colmar

Over Colmar

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Colmar? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Grand Est. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Colmar bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Colmar, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Colmar op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Colmar vliegveld genoemd?
Colmar wordt bediend door één vliegveld, Strasbourg (SXB-Internationale luchthaven Strasbourg).
Kan ik nu naar Colmar vliegen?
Maak vliegen naar Colmar zo eenvoudig mogelijk door eerst een kijkje te nemen op onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de snelste manier om up-to-date te blijven over eventuele reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste informatie over COVID-19,
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Colmar?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Colmar vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Colmar met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Colmar, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je naar Colmar vliegt?
Een vlucht naar Colmar betekent aankomen op Strasbourg (SXB-Internationale luchthaven Strasbourg). Stap uit, haal je bagage van de band en je bevindt je nog maar op 55 kilometer van het centrum.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Colmar?
Colmar wordt bediend door 12 airlines vanaf 28 luchthavens over de hele wereld.
Welke airlines vliegen op Colmar?
De meeste vliegreizen naar Colmar worden uitgevoerd door Air France. Het populairste vertrekpunt is Grand Lyon en Air France legt deze route het vaakst af.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Colmar?
Met zo’n 103 directe vliegopties per week, land je eerder in Colmar dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Waar komen de populairste vluchten naar Colmar vandaan?
Vliegreizen naar Colmar zijn vooral populair vanuit Stadscentrum, Beaujolais en Saint-Jean.
Hoelang duurt de vlucht naar Colmar?
Als Stadscentrum je vertrekpunt is, ben je ongeveer 1 uur en 39 minuten aan boord van het vliegtuig voordat je in Colmar arriveert. Van vertrek tot aankomst vanaf Beaujolais naar deze luchthaven duurt om en nabij 1 uur en 1 minuut en vanaf Saint-Jean is het 1 uur en 27 minuten vliegen.
Hoe vind je de voordeligste vliegtickets naar Colmar?
We kennen er allemaal wel een of twee: het type reiziger dat op de een of andere manier steeds weer de voordeligste vliegtickets bemachtigt. Wil je het geheim ontdekken? Wacht in elk geval niet tot het laatste moment met boeken. Een andere goede tip om de voordeligste tickets te vinden, is goed rondkijken. Als je bestemming meerdere vliegvelden heeft, loont het vaak om de prijzen van kleinere luchthavens op te zoeken. Ten slotte, je kunt ook van betere prijzen profiteren door direct te boeken. Als je een goede deal vindt, wacht dan geen moment! Pak je kans zodra die zich aandient!
Hoe kom je je vlucht naar Colmar het beste door?
Afhankelijk van waar je vandaan komt, kan je vlucht naar Colmar een relaxt begin van je vakantie zijn, of meer weg hebben van een reis zonder einde. Op deze pagina vind je enkele tips, waarmee je dit avontuur goed begint.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Denk er vooral aan om je paspoort en overige reisdocumenten, wat contant geld en medicijnen in je handbagage te stoppen. Je wilt daarnaast ook iets bij je hebben om te doen. Iets om te lezen en een mobiele telefoon vol met entertainment zijn een paar goede opties. Als je van plan bent om in je vliegtuigstoel wat te slapen, zijn een fatsoenlijk reiskussen en een paar oordopjes zeker aan te raden. Vergeet ten slotte ook de essentiële toiletartikelen niet mee te nemen, zodat je je fris en toonbaar voelt als je aankomt op je bestemming.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Kijk goed of er geen zakmes of ander scherp voorwerp (zoals een schaartje) per ongeluk in de zijvakken van je handkoffer zit. Andere verboden spullen zijn (licht) ontvlambare of explosieve stoffen, zoals benzine en aanstekerbrandstof, en gels en vloeistoffen in verpakkingen van meer dan 100 milliliter.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • Het doel is om jezelf comfortabel te voelen in je vliegtuigstoel. Draag ruim zittende kleding van natuurlijke stoffen en breng vooral een vest mee voor als het fris wordt. Kies bij voorkeur voor platte en wat ruimere schoenen, omdat je voeten soms op kunnen zwellen tijdens een vlucht. Stop de hoge hakken dus lekker in je grote koffer.
  • Diepe veneuze trombose vormt een potentieel risico tijdens lang durende vluchten. Dit kan het resultaat zijn van lang stilzitten en een slechte doorbloeding. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Een goed paar steunkousen helpt ook.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Colmar vliegt?
Het antwoord is simpel: wees goed voorbereid. We hebben wat tips voor je verzameld waarmee je snel door de security check heen bent. Dus Colmar, daar kom je:

  • Houd je paspoort en boardingpass in de aanslag. Daar wordt bij de security check als eerste naar gevraagd.
  • Nu is het tijd voor de securityscanner. Doe alles uit of af dat mogelijk geluid maakt als je door de poort gaat. Doe ook je jas uit en stop je oordopjes of headphones in de bak.
  • Je zult een kort moment afstand van je digitale wereld moeten nemen. Je tablet, smartphone en andere gadgets gaan ook apart door de scanner.
  • Denk eraan om vloeistoffen en gels uit je handtas te halen. Die horen meestal apart door de scanner te gaan. Elke verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen samen in één doorzichtige, afgesloten zak van 1 liter te passen.
  • Sneakers of instappers zijn praktisch, omdat de kans minder groot is dat je deze uit moet doen bij de controle. Wandelschoenen of stevige schoenen worden meestal aan een aparte scan onderworpen.
  • Zakmessen, schaartjes en andere scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan in de cabine en worden ingenomen tijdens de beveiligingscontrole. Pak ze daarom veilig in in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Colmar
Luchthaven van aankomst
Internationale luchthaven Strasbourg
IATA-code luchthaven van aankomst
SXB
Naam stad van aankomst
Strasbourg
Retourprijs
€ 252

Populaire vluchten naar Colmar

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 181 voor enkele vluchten en € 392 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Air France