Voordeligste vluchten naar Brescia

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" BRU Brussel naar MXP Milaan 44,58 € "

" CRL Brussel naar BGY Bergamo 65,88 € "

" BRU Brussel naar LIN Milaan 112,84 € "

" CRL Brussel naar VRN Verona 130,98 € "

" EIN Eindhoven naar BGY Bergamo 194,98 € "

" AMS Amsterdam naar MXP Milaan 199,12 € "

" BRU Brussel naar VRN Verona 220,11 € "

" ZYR Brussels naar MXP Milaan 221,34 € "

" EIN Eindhoven naar MXP Milaan 240,34 € "

" BRU Brussel naar BGY Bergamo 280,51 € "Over Brescia

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Brescia? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Italië. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Brescia bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Brescia, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Brescia op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Brescia

Ga je op vakantie naar Brescia? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Gabriele D'Annuzio (VBS)