Goedkope vluchten naar Bergen

Voordeligste vluchten naar Bergen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 26 voor enkele vluchten en € 52 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Pegasus Airlines
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Pegasus Airlines

Over Bergen

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bergen? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Wallonië. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Bergen bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bergen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bergen op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Bergen luchthaven?
Bergen wordt bediend door één vliegveld, Brussel (BRU-Brussel-Nationaal).
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Bergen?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Bergen kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Bergen met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Bergen, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld om Bergen te bereiken?
Begeef je na aankomst op BRU naar de uitgang en je avontuur is begonnen! De luchthaven bevindt zich op 60 kilometer van het centrum.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Bergen?
Er zijn in totaal 49 vliegtuigmaatschappijen die Bergen verbinden met 145 vliegvelden over de hele wereld.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Bergen?
Bergen ontvangt de meeste vliegtuigpassagiers van Vueling, Brussels Airlines en Ryanair. Vueling is de populairste airline op deze route. Sant Julia de Loria is de plek van waaruit de meeste passagiers vertrekken.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Bergen?
Met zo’n 1327 non-stop vluchten per week, ben je eerder in Bergen dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Vanaf welke bestemming vertrekken de populairste vluchten naar Bergen?
Vliegtuigpassagiers komen het vaakst vanuit Stadscentrum, Ashford of Meco als ze naar Bergen reizen.
Hoelang duurt de vlucht naar Bergen?
Als je naar Bergen vliegt vanaf Stadscentrum, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 59 minuten. Vertrek je vanuit Ashford, dan ben je zo’n 1 uur en 21 minuten onderweg. Vanaf Meco is de vliegtijd 2 uur en 31 minuten.
Hoe boek je de goedkoopste vlucht naar Bergen?
Wacht niet te lang met het reserveren van je vliegtickets. Dat is een van de trucs die de verstandige reiziger vaak gebruikt. Tijdig je vliegtickets vastleggen, geeft je vaak meer keuze en betere deals.Een andere slimme tactiek om de voordeligste tickets te scoren, is om je opties goed te vergelijken. Als je bestemming een aantal vliegvelden heeft, is het de moeite waard om de prijzen van nabijgelegen luchthavens op te zoeken.Tot slot, onthoud dat snel boeken voordeel oplevert. Breng jezelf op de hoogte van de ticketprijzen en wees er klaar voor om direct jouw stoel vast te leggen. De beste deals zijn meestal snel weg.Hoe kom je je vlucht naar Bergen het beste door?Afhankelijk van waar je vandaan komt, kan je vlucht naar Bergen een ontspannen begin van je avontuur zijn, of meer lijken op een reis zonder einde. Onderstaand vind je slimme reistips, waarmee je het hele avontuur goed begint.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:
  • Een vliegreis hoeft geen stress op te leveren met de juiste spullen in je handbagage. Op de eerste plaats: toiletartikelen. Handig om bij je hebben, zijn een tandenborstel en deo, een paar extra sokken, maar natuurlijk ook een magazine of goed boek. Houd ook een plekje vrij in je tas voor een laptop, telefoon en opladers, de nodige medicijnen en een reiskussen. Wat ook niet mag ontbreken, zijn natuurlijk je paspoort of ID-kaart, overige reisdocumenten en wat contant geld.
  • Hoewel de lijst van verboden items per luchtvaartmaatschappij verschilt, geldt doorgaans dat er niks mee mag in je handbagage dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden zijn schroevendraaiers, boren, brandstoffen en vuurwerk. Ook sportuitrusting, zoals hockeysticks, en andere spullen die letsel kunnen toebrengen aan andere vliegtuigpassagiers, zoals vuurwapens en munitie, worden niet toegestaan in de vliegcabine.
  • Het doel is om zo comfortabel mogelijk te zijn in je vliegtuigstoel. Draag ruim zittende stoffen en neem ook een jasje mee voor als het onderweg fris wordt. Ga altijd voor platte en wat ruimere schoenen, omdat je voeten soms op kunnen zetten tijdens een vlucht. Stop de zware laarzen dus in je ruimbagage.
  • Diepe veneuze trombose (DVT) vormt een potentieel risico tijdens lange vluchten. Dit kan het resultaat zijn van een slechte doorbloeding en inactiviteit. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Een goed paar compressiekousen is ook aan te raden.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Bergen vliegt?
Het is simpel: wees goed voorbereid. We hebben wat tips voor je verzameld waarmee je zo door de beveiligingscontrole heen bent. Dus Bergen, je komt eraan:
  • Het beveiligingspersoneel zal eerst willen weten of je een geldig identiteitsbewijs hebt en idem boardingpass. Houd deze dus bij de hand.
  • Je jas of jasje, broekriem, sleutels en andere items in je zakken, zoals muntgeld, gaan in een bak door de securityscanner. Dit gaat een stuk sneller als je ze verwijdert voordat je aan de beurt bent.
  • Elektronische apparaten en gadgets, zoals een laptop of smartphone, dienen ook apart gescand te worden.
  • Vergeet niet om vloeistoffen en gels uit je handtas te halen. Deze dienen meestal apart door de X-ray te gaan. Elke verpakking mag niet groter zijn dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen bij elkaar in één doorzichtige, afgesloten zak van 1 liter te passen.
  • Het juiste schoeisel kan je veel tijd schelen. Hoge laarzen en andere zware schoenen dien je vaak uit te doen bij de controle. Instappers of sneakers meestal niet.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden voorwerpen in je handbagage hebt zitten. Wil je scherpe voorwerpen, zoals messen of gereedschap, meenemen op reis? Stop deze dan in je ruimbagage. Ze zijn niet toegestaan in de cabine.

Informatie over vluchten naar Bergen
Luchthaven van aankomstBrussel Zuid Charleroi
IATA-code aankomstluchthavenCRL
Naam aankomststadCharleroi
Vluchtprijs€ 51