Goedkope vluchten naar Bangkok

Voordeligste vluchten naar Bangkok

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 175 voor enkele vluchten en € 396 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Thai AirAsia X
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Etihad Airways
Scoot
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines

Over Bangkok

Bangkok is de voor bezoekers van Thailand vaak de eerste halte. Deze intrigerende stad staat vol bijzondere bezienswaardigheden, zoals het grote Koninklijk Paleis. Op het terrein van dit complex staat de belangrijkste boeddhistische tempel van Thailand: de Wat Phra Kaew, de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha. De Wat Pho, ook wel bekend als de Tempel van de Liggende Boeddha, is ook een belangrijke trekpleister binnen deze stad waar monniken in oranje gewaden het straatbeeld bepalen. Het is in Bangkok overigens 5 uur later in de zomertijd en 6 uur later in de wintertijd. Je betaalt hier met de baht.

Vliegen naar Bangkok

Rechtstreekse vluchten naar de Internationale Luchthaven Suvarnabhumi (BKK), ook wel bekend als New Bangkok International Airport, gaan in België alleen vanaf de luchthaven van Brussel. Je kunt ook vanuit Amsterdam rechtstreeks naar deze bestemming vliegen. Zonder overstap ben je ongeveer 11 uur onderweg naar Bangkok. De luchthaven ligt ongeveer 30 km ten oosten van Bangkok. Deze luchthaven heeft overigens de hoogste verkeerstoren ter wereld, met een lengte van 132,2 meter.

Voorzieningen op de luchthaven van Bangkok

De luchthaven van Bangkok is erg groot en je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken over de voorzieningen. Op elke plek zijn genoeg eetgelegenheden te vinden en je hebt ook een ruim aantal winkels waar je je kunt vermaken. Er zijn bijvoorbeeld meer dan twintig duty-freeshops te vinden op deze luchthaven. Er staan verschillende hotels op loopafstand van de luchthaven. Als klap op de vuurpijl heb je twee spa’s waar je kunt ontspannen en je hebt tot 2 uur per dag gratis toegang tot het wifi-netwerk. Er zijn ook computerstations waar je tot 15 minuten per keer gratis gebruik kunt maken van het internet. Er is uiteraard een geldwisselkantoor aanwezig en in verschillende terminals staan geldautomaten. Passagiers die economy class reizen, kunnen een pas kopen voor toegang tot een van de lounges. Als je lang moet wachten, kun je een rondleiding over de luchthaven volgen. Op de tweede verdieping zijn ook verschillende rookruimtes te vinden.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Bangkok

Eenmaal aangekomen op de luchthaven kun je het gemakkelijkst naar de stad Bangkok verder reizen met de trein. De Airport Rail Link rijdt vanaf de luchthaven in 30 minuten naar het station van Phaya Thai en stopt onderweg op nog zes andere haltes. De Expresstrein heeft minder haltes en rijdt in ongeveer een kwartier naar dezelfde halte. Je kunt ook met een shuttlebus naar het busstation bij de luchthaven gaan en aldaar overstappen op een van de twaalf stadsbussen van BMTA. De bus kan handig zijn als de halte vlak bij je accommodatie ligt. Daarnaast zijn er ook intercitybussen van Bor Khor Sor die naar twaalf eindbestemmingen rijden, waaronder Pattaya. Er rijden ook kleine busjes naar verschillende bestemmingen in de stad. Deze staan op de eerste verdieping bij gate 1 en 8. Tot slot kun je natuurlijk ook de taxi nemen bij gate 4 en 7. Afhankelijk van de verkeersdrukte ben je rond de 40 minuten onderweg naar de stad.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bangkok, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bangkok op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Bangkok
Luchthaven van aankomstDon Mueang Intl.
IATA-code aankomstluchthavenDMK
Naam aankomststadBangkok
Vluchtprijs€ 106

Populaire vluchten naar Bangkok

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 175 voor enkele vluchten en € 396 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Lufthansa
Austrian Airlines