Vluchten naar Georgië

Populaire steden in Georgië

Voordeligste vluchten naar Georgië

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 76 voor enkele vluchten en € 144 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Lufthansa
Pegasus Airlines
Air Baltic
Lufthansa
Aegean
Aegean
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Aegean
LOT-Polish Airlines

Georgië ligt in de Kaukasus en grenst aan Rusland, Armenië, Azerbeidzjan en Turkije. De attractieve badplaats Batumi in het westen van Georgië ligt direct aan de Zwarte Zee. Kutaisi is van historisch belang en de een-na-grootste stad. Tbilisi, de hoofdstad van Georgië, vormt een kruispunt tussen de Europese en de oosterse cultuur.

Vind een vlucht naar Georgië

De belangrijkste luchthavens zijn Tbilisi International Airport (TBS), Batumi International Airport (BUS) en David the Builder Kutaisi International Airport (KUT). Vanuit België bereik je deze bestemmingen met een tussenstop.

Vanaf Brussels Airport (BRU) vlieg je in 6,5 uur met bijvoorbeeld een tussenstop op het Warsaw Chopin Airport (WAW) in Warschau naar Tbilisi. Vanaf Brussels South Charleroi Airport (CRL) duurt de vlucht met meestal een tussenstop op het Sabiha Gökçen International Airport (SAW) in Istanboel 10 uur. Vanuit Brussel vlieg je in 9,5 uur met doorgaans een tussenstop op Istanbul Atatürk Airport (IST) naar Batumi. De genoemde vluchten gaan dagelijks. Je kunt ook met een tussenstop in bijvoorbeeld Warschau vanaf Brussel naar Kutaisi vliegen. Je vlucht duurt dan meestal 9 uur. Deze vlucht gaat meerdere malen per week. Door je bestemming te selecteren kun je een geschikte vlucht vinden.

Wanneer je de interessante hoofdstad van Georgië wilt ontdekken, dan kies je voor een vlucht naar Tbilisi. Wil je graag een strandvakantie beleven in een stad met allure, dan boek je vliegtickets naar Batumi. Je kiest voor een vlucht naar Kutaisi wanneer je een bijzondere historische stad wilt bezoeken.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Georgië

Tbilisi en Kutaisi zijn met hun afwisselende stadsbeeld heel geschikt voor een stedentrip: oude historische gebouwen, kronkelige steegjes en interessante musea naast moderne architectuur en brede winkelstraten. Maak ook kennis met de Georgische keuken en proef de heerlijke Georgische wijn.

Batumi heeft als hypermoderne badplaats een bruisend dag- en nachtleven. Aan het einde van de 1,5 kilometer lange boulevard ligt het zogenaamde Wonderpark met een bijzonder liefdesstandbeeld, de Alfabettoren en een reuzenrad. Het is een aantrekkelijke stad voor een strandvakantie.

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Georgië annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk voor reizigers om zich te melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantendienstportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Georgië.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Georgië te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Georgië, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Georgië!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Georgië tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Georgië bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Georgië, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest, voordat je een aankoop doet.