Vluchten naar Dubai

Populaire steden in Dubai

Voordeligste vluchten naar Dubai

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 121 voor enkele vluchten en € 250 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Transavia
Transavia
Royal Jordanian

Vakantiegids voor Dubai

Expedia biedt vluchten naar diverse bestemmingen in Dubai. Als je op zoek bent naar betaalbare vliegtickets naar je favoriete vakantiebestemming, dan ben je bij Expedia.be dus aan het juiste adres. We bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, een breed assortiment aan vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.be helpt je met je zoektocht naar de voordeligste tickets naar Dubai. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Dubai bij Expedia.be.

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Dubai annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk voor reizigers om zich te melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantendienstportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Dubai.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Dubai te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Dubai, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Dubai!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Dubai tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Dubai bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Dubai, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest, voordat je een aankoop doet.

Populaire vluchten naar Dubai

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Pegasus Airlines