Vluchten naar Azerbeidzjan

Populaire steden in Azerbeidzjan

Voordeligste vluchten naar Azerbeidzjan

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 206 voor enkele vluchten en € 209 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa
Air Baltic
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa
Aeroflot-Russian Airlines

Als je de grenzen van Europa wilt opzoeken breng dan een bezoek aan Azerbeidzjan, het land van de eeuwige vlammen. Het bevindt zich in de Kaukasus en ligt op de grens van het Europese en Aziatische continent. De hoofdstad Bakoe is rijk aan eeuwenoude monumenten en wordt omringd door prachtige natuur.

Vind een vlucht naar Azerbeidzjan

De grootste luchthaven van Azerbeidzjan is het Heydar Aliyev International Airport (GYD) in Bakoe. Vanaf Brussels Airport (BRU) gaan er dagelijks vluchten met één tussenstop richting Bakoe. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om op Istanbul Atatürk Airport (IST), Sheremetyevo International Airport (SVO) in Moskou of Frankfurt Airport (FRA) over te stappen. Je bent dan zo'n 7 à 8 uur onderweg. Je kunt er ook voor kiezen om een directe vlucht vanaf Parijs te nemen. Via Charles de Gaulle Airport (CDG) ben je in ongeveer 5 uur in het bruisende Bakoe. Deze vlucht gaat meerdere keren per week.

Om een geschikte vlucht te vinden kun je verschillende bestemmingen selecteren en de gewenste vlucht kiezen.

Kies voor een vlucht naar Bakoe als je deze wereldstad wilt ontdekken. De hoofdstad van Azerbeidzjan is divers, verrassend en een mix van twee werelden. Mocht je de lokale cultuur willen proeven, dan is een vlucht naar Quba zeker de moeite waard. Deze stad staat bekend om zijn handgemaakte tapijten en bijzondere synagogen. Kom tot rust in het Nizami-park, waar een bijzondere middeleeuwse toren te vinden is.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Azerbeidzjan

In Azerbeidzjan zijn er genoeg mogelijkheden voor stedentrips. Het land is rijk aan architectonische wonderen. Bakoe en Shaki zijn de aangewezen plekken om te bezoeken.

Cultureel centrum Heydar Aliyev in Bakoe is een aparte verschijning. In dit unieke bouwwerk worden verschillende tentoonstellingen gehouden.

Wil je liever de natuur in? Azerbeidzjan heeft meerdere parken met een rijke biodiversiteit, zoals Nationaal Park Shirvan. Nationaal park Gobustan is een unieke ervaring. Bekijk hier de moddervulkanen en rotstekeningen van duizenden jaren oud.

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Azerbeidzjan annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk voor reizigers om zich te melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantendienstportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Azerbeidzjan.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Azerbeidzjan te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Azerbeidzjan, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Azerbeidzjan!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Azerbeidzjan tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Azerbeidzjan bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Azerbeidzjan, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest, voordat je een aankoop doet.