Je huurauto in Luik

Zoek en vergelijk autobedrijven in Luik

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Profiteer van maximale flexibiliteit met boetevrij annuleren bij de meeste autoverhuurbedrijven.

Super autodeals in Luik

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Luik bekijken
Alle auto’s bekijken

Veelgestelde vragen

Wat kost een huurauto per dag vanaf Luik (LGG)?
Als je naar de prijzen van de afgelopen zeven dagen kijkt, was het voordeligste dagtarief voor een huurauto vanaf Luik (LGG) . Reserveer een van onze betrouwbare wagens en ontdek de omgeving op je eigen tempo.
Wat gebeurt er als ik mijn huurauto vanaf Luik (LGG) wil annuleren?
Als je je reservering voorafbetaald hebt, kun je mogelijk een terugbetaling ontvangen als je ten minste zes uur van tevoren annuleert. Lees de annuleringsvoorwaarden of bezoek onze klantenservice voor uitgebreide informatie. Houd er rekening mee dat niet alle boekingen in aanmerking komen voor een terugbetaling.
Waarom zou ik via Expedia een auto huren op Luik (LGG)?
Van korte reisjes tot fantastische roadtrips, Expedia heeft wagens passend bij elk avontuur en elke stijl. En met onze beste-prijsgarantie verzeker je jezelf van een ongelofelijke deal op jouw favoriete voertuig. Wist je bovendien dat je je reserveringen kunt bundelen in één pakket? Voeg een vlucht of hotel toe aan je huurauto vanaf Luik (LGG) en ontdek zelf hoeveel korting je krijgt!
Hoe vind ik de beste deals voor autoverhuur op Luik (LGG) via Expedia?
Verken onze uitgebreide selectie van beschikbare huurauto’s, bekijk reviews en vergelijk de prijzen bij veelgeprezen bedrijven. In slechts een paar klikken helpt Expedia je de beste deal te bemachtigen voor jouw wagen. Ook een vlucht of hotel boeken? Voeg het toe aan je autoreservering vanaf Luik (LGG) voor nog meer korting!
Hoe oud moet je zijn om een auto te kunnen huren vanaf Luik (LGG)?
Automobilisten dienen minimaal 21 te zijn om een auto te kunnen huren in Grace-Hollogne. In de meeste gevallen gelden er andere voorwaarden en extra toeslagen voor jonge chauffeurs. De meest voorkomende zijn bijvoorbeeld een jonge-bestuuderstoeslag en andere minimumleeftijdseisen voor bepaalde wagens. Zorg er dus voor dat je het verhuurbeleid van je aanbieder op Luik (LGG) vooraf goed doorneemt.
Wat heb je nodig om een auto te kunnen huren vanaf Luik (LGG)?
Hoewel de voorwaarden kunnen verschillen van aanbieder tot aanbieder, heb je doorgaans twee dingen nodig: je rijbewijs en een creditcard op dezelfde naam. Als je niet voor de verzekeringen van jouw aanbieder kiest, heb je daarnaast vaak een alternatieve verzekeringspolis nodig.
Wat is de goedkoopste huurauto op Luik (LGG)?
Gebaseerd op de prijzen van de afgelopen zeven dagen, kun je al een auto huren vanaf Luik (LGG) voor een luttele per dag. Neem een kijkje bij onze spectaculaire selectie huurauto’s en boek direct de perfecte wagen voor jouw trip.
Kan ik een auto huren voor een maand of langer vanaf Luik (LGG)?
Ja, dat kan je zeker. Of je nu een huurauto wilt voor een maand, zes weken of zelfs langer, Expedia maakt het makkelijk om de perfecte wagen te scoren voor jouw reis. Neem een kijkje op onze pagina met aanbiedingen voor autoverhuur voor lange termijn, vergelijk de mogelijkheden, en rijd weg vanaf Luik (LGG) met een schitterende deal.
Waar kan ik op Luik (LGG) een auto huren als ik jonger ben dan 25 jaar?
Of je wel of niet een auto kunt huren vanaf Luik (LGG) hangt meestal af van het verhuurbedrijf. Sommige verhuurders accepteren ook klanten vanaf 21 jaar, of zelfs jonger, maar je zult daarvoor de algemene voorwaarden dienen te bekijken. Wees je ervan bewust dat er additionele toeslagen kunnen gelden voor bestuurders jonger dan 25, Als dit jouw leeftijdscategorie is, kijk dan of er bijkomende kosten zijn voordat je je wagen boekt.
Welke verzekering heb ik nodig voor mijn Luik (LGG)-huurauto?
Dat is allemaal afhankelijk van het soort auto dat je kiest, je leeftijd en enkele andere factoren. Lees de verzekeringsvoorwaarden van jouw autoverhuurbedrijf goed door voordat je je reservering plaatst.