Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Lommel

Alle huurauto’s in Lommel

Lommel is een stadje in noordoost Vlaanderen vlak bij de Nederlandse grens. Een van de opvallendste monumenten van de stad, is de Sint-Pietersbandenkerk. Dit neogotische bouwwerk heeft schitterende glas-in-loodramen en muurschilderingen. Verder vind je in de stad het GLAZENHUIS, een museum voor hedendaagse glaskunst waar je je ogen uitkijkt. Natuurliefhebbers zitten ook op hun plek in Lommel, want de stad wordt omringd door fraaie natuurgebieden zoals De Watering en de Lommelse Sahara.

Een geschikte auto voor Ieper

Ieper is een compact stadje dat je het beste te voet kunt verkennen. Wil je echter meer van de omgeving zien, dan komt een auto van pas. Via Expedia kun je gemakkelijk online een auto reserveren. Ook als je uit de buurt van Lommel komt en juist een andere plaats wilt aandoen, kun je via Expedia een huurauto reserveren in Lommel. Je ophaal- en inleverlocatie hoeft niet gelijk te zijn. Je kunt je auto vaak weer inleveren bij dezelfde autoverhuurder in een andere plaats als dit gemakkelijk voor je is. Op de zoekpagina kun je de ophaal- en inleverlocatie van je keuze opgeven. Daarbij dien je een huurperiode op te geven en kun je onder Geavanceerde opties eventueel verdere wensen kenbaar maken. Als je vervolgens op de zoekknop klikt, krijg je een overzicht met alle beschikbare auto’s te zien. Links op de pagina staat een kolom waarmee je het aanbod verder kunt verfijnen. De filteropties betreffen autotype, totaalprijs, verhuurder, buurt en overige specificaties.

Parkeren in Ieper

Parkeren is geen probleem in Lommel. Je mag in het centrum tot een half uur lang gratis staan. Op de parkeerterreinen van het Michiel Jansplein en Hertog Janplein vlak bij het centrum kun je tot maximaal 1 uur gratis parkeren. In de blauwe zones mag je met een parkeerschijf 2 uur gratis staan. Aan de rand van de stad zijn verschillende parkings waar je onbeperkt gratis mag parkeren.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Lommel

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Lommel?

In de afgelopen 7 dagen was € 44 de laagste prijs voor het huren van een auto in Lommel.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een wagen in Lommel?

Gemiddeld kost het huren van een wagen in Lommel € 46.

Waarom zou ik een huurauto bij Expedia boeken?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en de optie kiezen die het best bij jou past. Er zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten aan het boeken van een huurauto bij Expedia verbonden.

Hoe kan ik een huurwagen bij Expedia boeken?

Bij Expedia kun je huurwagens zowel online als telefonisch boeken. Je hebt mogelijk de optie om nu te reserveren en gelijk te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan op je account of maak een account aan op de betalingspagina om Expedia Rewards-punten voor het huren van je auto te verzamelen.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik een huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen kom je in aanmerking voor volledige restitutie, ongeacht wanneer je de boeking bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor een restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor een restitutie, dien je de boeking minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je de vooruitbetaalde huurwagen eerder terugbrengt, ontvang je geen restitutie voor het ongebruikte deel van de huurperiode.

Hoe kan ik mijn autoboeking via Expedia annuleren?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om voor volledige restitutie in aanmerking te komen. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de wagen het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Lommel?

Als je de auto vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je uit verschillende autotypes kunt kiezen. Ook kun je van tevoren de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten vergelijken en kiezen wat het best bij je past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Je hoeft dan bovendien na aankomst niet meer naar een geschikte aanbieder te zoeken of aan de balie de voorwaarden en bepalingen door te lezen. Dat scheelt je een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best voor mijn huurwagen kiezen?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurwagen verkennen.

Is het nodig mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel je bij sommige autoverhuurbedrijven met een betaalpas kunt betalen, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard voor betaling van de borg te overleggen. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient degene die de auto bestuurt een geldige creditcard voor betaling van de volledige kosten te overleggen. Het autoverhuurbedrijf zet op je creditcard ook een bedrag ter hoogte van de borg voor de huurauto vast.

Waar dien ik op letten bij het huren van een wagen?

Let er bij het ophalen van je huurwagen op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Lommel?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en op verschillende locaties in het stadscentrum.

Ontdek Lommel

Ontdek Lommel met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.