Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Ontdek Herentals

Ontdek Herentals met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Herentals met Expedia

Herentals is een gemeente met 27.000 inwoners en ligt 20 kilometer ten oosten van Antwerpen. Deze plek wordt al sinds de Romeinse tijd bewoond en de stad heeft een rijke historie. Met een huurauto heb je de volledige vrijheid om vanuit Herentals in Vlaamse steden zoals Antwerpen, Mechelen en Brussel cultuur te gaan proeven, te winkelen of het nabijgelegen gezellige attractiepark Bobbejaanland te bezoeken met het gezin.

Vind jouw huurauto in Herentals

Als je online via Expedia je huurauto boekt, kun je op verschillende locaties je huurauto ophalen en inleveren. Dat kan bijvoorbeeld in Herentals zelf, maar ook in het nabijgelegen Geel. Daarna kun je in alle vrijheid de gezellige historische steden in West-Vlaanderen gaan verkennen of de natuur opzoeken aan de kust of bijvoorbeeld op de Kalmthoutse Heide. Ben je van plan een rondreis te maken? Geen enkel probleem, je hebt alle vrijheid om je huurauto op een andere locatie weer in te leveren.

Je kunt met de zoekfilters van Expedia voor prijsklasse en autotype precies de huurauto vinden die bij jouw trip past. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis kunnen met een compact model voor een vriendelijk prijsje goed uit de voeten om bijvoorbeeld het Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen te bezoeken, of Manneken Pis, het Atomium of het Koninklijk Paleis in Brussel te bewonderen. Wie met een hele kinderschare een dagje door wil brengen in de achtbanen en attracties van Bobbejaanland, wil misschien liever een stationcar of zelfs een personenbus huren. Je kunt ook filteren op een automaat of handgeschakelde auto en kiezen voor accessoires als kinderzitjes of navigatie.

Rijden in Herentals

Hoewel de verkeersregels in België grotendeels overeenkomen met die in Nederland, zijn er een paar verschillen om op te letten als je je een boete wilt besparen. Zo is de maximumsnelheid buiten de bebouwde kom in Vlaanderen 70 km/u, tenzij anders wordt aangegeven. Ook is het verboden je motor onnodig te laten draaien en is cruise control soms niet toegestaan, als dat door borden wordt aangeduid. In veel steden, zoals Gent, Brugge en Brussel, is het stadscentrum niet erg autovriendelijk en kan het goedkoper en minder stressvol zijn om de auto bij een P+R-terrein aan de rand van het centrum neer te zetten en met het openbaar vervoer of te voet de stad in te gaan.