Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Geraardsbergen

Alle huurauto’s in Geraardsbergen

Ontdek Geraardsbergen

Ontdek Geraardsbergen met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

De gemoedelijke stad Geraardsbergen ligt in het zuiden van Oost-Vlaanderen. De stad wordt opgesierd door talloze fraaie bouwwerken. Trek een dag uit om de fraaie Sint-Bartholomeuskerk en het neogotische stadhuis te bezichtigen. Maak een rondje langs de plaatselijke Manneken Pis en doe je tegoed aan een mattentaart, een plaatselijke delicatesse. Als je Geraardsbergen op haar authentiekst wilt beleven, plan je een bezoek in februari wanneer Krakelingen en Tonnekensbrand wordt gevierd.

Een geschikte auto voor Geraardsbergen

Geraardbergen is een fraaie stad met tal van mogelijkheden in de buurt. Gent en Brussel liggen bijvoorbeeld beide op ongeveer een uur rijden van de plaats. Een huurauto kan zeer goed van pas komen als je de omgeving wilt verkennen. Via Expedia kun je daarom heel gemakkelijk een huurauto reserveren bij verschillende verhuurders. Op de zoekpagina kun je eenvoudigweg je ophaal- en inleverlocatie invoeren plus de datum en de tijd waarop je de auto wilt ophalen en inleveren. Als je aanvullende wensen hebt, klik je op 'Geavanceerde opties'. Hier kun je je voorkeur voor het autotype opgeven en voor de gewenste accessoires, zoals een kinderzitje of gps. Als je vervolgens op Zoeken klikt, krijg je een overzicht gepresenteerd met alle beschikbare auto's. Je kunt in het paneel aan de linkerzijde het aanbod eventueel nog verder verfijnen.

Parkeren in Geraardsbergen

In het centrum van Geraardsbergen kun je tegen een voordelig tarief parkeren voor maximaal twee uur. Het eerste kwartier is gratis. Aan de rand van het centrum zijn blauwe zones ingericht waar je met een parkeerschijf mag staan. Controleer of je deze meekrijgt van de verhuurder. In de blauwe zones mag je eveneens maximaal twee uur parkeren. Er zijn ook verschillende grote parkings langs de rand van het centrum waar je gratis kunt staan. De parkeerplaatsen zijn duidelijk bewegwijzerd.